Emisije

[vc_row css=”.vc_custom_1578909561360{margin-right: 15px !important;margin-left: 22px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Kulturni Šibenik

Emisija o kulturi. Sve što morate znati i dobro je da znate o kulturnom životu Šibenika i županije svakog ponedjeljka od 18 do 19 sati.

Uređuje i vodi: Živana Podrug

 


Drugačiji Šibenik

Stara izreka kaže da ne postoji ružno, samo lijepo, ljepše, najljepše! Svi se međusobno razlikujemo po mnogočemu, a o tim razlikama govorimo svakog utorka od 18 do 19 sati.

Uređuje i vodi: Živana Podrug

 


Zeleni Šibenik

Budi mali zeleni i ne srami se toga! Nije moderno biti eko, potrebno je biti ekološki osviješten, na tom putu svjesnosti pomažemo ti svake srijede od 18 do 19 sati.

Uređuju i vode: Marijana Pivčević i Stella Jakelić

 


Mladi Šibenik

Na mladima svijet ostaje, a da bi ih ojačali, posvetili smo im sat vremena svakog tjedna i to četvrtkom od 18 do 19 sati.

Uređuju i vode: Marijana Pivčević i Stella Jakelić

 


Zdravi Šibenik

Sve što ti treba za sretan život je – zdravlje. Ono bez čega ne možeš je – zdravlje. Stoga nas slušaj svakog petka od 18 do 19 sati i saznaj informacije koje će ti pomoći da ostaneš – zdrav.

Uređuju i vode: Marijana Pivčević i Stella Jakelić

 


Glazba XX. stoljeća

Uređuje i vodi: Vojmir Roša

 


Lulasov lašun’č

Uređuje i vodi: Mario Juras

Najpoznatiji „pitarolog“ u Hrvatskoj, a i šire, kako ga ljudi od milja često nazivaju, napravio je više od dvije tisuće pitara, šupljoglavaca i niz drugih zanimljivih, umjetničkih predmeta. Uz svo svoje umjetničko djelovanje, Lulas je uspio pronaći vremena za Radio Šibenik i njegove slušatelje svaki ponedjeljak i petak u Jutarnjem show-u Sanje Raičković i Marka Slamića u 08:15h.

Lulasov lašun’č njegov je osobni kutak u kojem komentira život, Šibenik, Šibenčane, žene i muškarce, odnose među njima, svemir, pitare i sve ostale dimenzije naših malih života.

Poslušaj propušteno

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Javi nam se!