Marko Slamić

Volim glazbu i velik je dio mog života, od pjevanja u 120 godina starom gradskom zboru “KOLO” do rada na radiju odmah nakon srednje pa sve do daljnjega.
Glazbeni spektar mi je nenormalan i ide od klasike do Drum & bass-a …lake note istočnog tipa ne ulaze u nikakav glazbeni spektar!

Vozim motor od malih nogu, prije koju godinu jednu od njih i polomio u padu s motora ali to me nije pokolebalo da i dalje nastavim po svom (dakle nemam PTSP).

Volim životinje …spremljene na razne načine ???? …ali i kao kućne ljubimce. Imao zeca, ribice, hrčke, skočimiše i najviše mačaka, dakle spadam u kategoriju CAT PERSON. Volim puno papati, mada se ne vidi na meni (za sada) slano, slatko mi nije napeto!

Volim nove tehnologije, radim web stranice što amaterski, što profesionalno nekih 15-tak godina, čak pokupio i par nagrada, uglavnom samouk na tom polju ali ide! Ne bunim se, a ni moji klijenti

Ne pijem, ne pušim jer mi to nikad nije bila “baza”, volim društvo, zabavu i humor. Volim nasmijane ljude, vedro vrijeme, dobru glazbu, film ili seriju, putovanja, dinamiku, Šibenik…

Javi nam se!