Objavljeno: 3 sij, 2023
Budi glas Radio Šibenika – traži se markantan, upečatljiv, radiofoničan, akustičan glas

Budi glas Radio Šibenika! Županijski radio Šibenik traži markantan, poseban, upečatljiv, radiofoničan ili ako baš hoćeš, melodiozan, melodičan, plesan, slušljiv, akustičan muški glas za snimanje reklama i ostalih produkcijskih elemenata. Ako si se prepoznao u opisu ili znaš nekog tko ima opisanu boju glasa – javi nam na e-mail redakcija@radiosibenik.hr .

GLAS KAO ALAT

„Tu nemamo više što dodati. Sve je rečeno u prvih par rečenica. Tražimo muški glas koji će ‘razbucati’ eter Radio Šibenik kojim inače suvereno vladaju žene. Nakon Anice kojom smo ojačali naš voditeljski tim, na red su došle neke nove promjene na bolje. Tražimo tzv station voice i nadamo se ćemo ponovno biti na slatkim mukama kao što smo bili kad smo tražili DJ-a koji će popuniti mjesto za pultom. Znači, nadamo se velikom odazivu i kvalitetnim prijavama”, pojasnila je urednica, Snježana Klarić.

Osim što glas treba biti „markantan, poseban, upečatljiv, radiofoničan ili ako baš hoćeš, melodiozan, melodičan, plesan, slušljiv, akustičan”, poželjna je i mogućnost glasovne transformacije, glasovne improvizacije. „Glas je moćno sredstvo izražavanja što posebno dolazi do izražaja na radiju, i što najbolje znaju svi oni kojima je glas alat. Mogućnosti ljudskog glasa su zaista ogromne pa se nadamo da među nama postoje oni koji su toga svjesni, koji to imaju i koji su ga spremni koristiti posredstvom našeg radija”, poruka je s Radio Šibenika.

Zainteresirani kandidati mogu se javiti e-mail redakcija@radiosibenik.hr. U prijavi je dovoljno poslati ime, prezime, grad i kontakt broj.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: