Objavljeno: 2 sij, 2023
Nove snage za novu godinu! Pojačanje na Radio Šibeniku

​Županijski radio Šibenik u novu godinu ulazi s novim glasom. Od ponedjeljka, 2. siječnja, ekipi prvog radija u Šibensko – kninskoj županiji pridružuje se i mlada Drnišanka, Anica Matića, koja na Radio Šibenik prelazi s Radio Drniša. Nova godina, nova lica/glasovi za neke nove pobjede! Tim Sanja, Marko, Stella, Željka i Nataša, jači je za Anicu. “Veselimo se izazovima koje nam donosi nova godina i drago nam je da smo se baš u prosincu sad već prošle godine upustili u potragu za novim glasom jer, osim što smo pronašli Anicu, zahvaljujući svim našim ostalim kandidatkinjama kojima ovim putem zahvaljujemo na iskazanom interesu, još smo se jednom uvjerili da postoji ljubav, povjerenje i poseban interes za naš radio, Radio Šibenik”, kazala je glavna urednica, Snježana Klarić.

UPOZNAJTE ANICU

Iznimno ovog tjedna, novu voditeljicu Anicu slušamo u duetu s provjerenim glasom Stelle Jakelić. Nakon Sanje i Marka u produženom Jutarnjem showu, pult preuzima girl power dvojac, Stella i Anica. Što zna kad je za mikrofonom, pokazat će od 13 sati ovog ponedjeljka, a  kad je pitate da se predstavi sama onda to izgleda ovako:

“​Započela kao voditeljica u rodnom kraju na Radio Drnišu al put me doveo na 88.6 mhz.​ Društvena i pozitivna, osm​i​jeh mi je lajtmotiv, kako bi Đole rekao.​ Ne volim kuhati​, ​ali zato volim jesti, pogotovo kad NETKO drugi sprema. Volim lito, more, kupanje. Uvik spremna za šalu, pogotovo kad je u pitanju moja obitelj koja često ispašta dok im pokušavam prodati novu ‘bazu’.​ Oni su mi na prvom mistu, ima nas dosta 80-ak članova samo najuže obitelji koji su uvik tu i za pomoć i za feštu i za žustre rasprave iz kojih zapravo niko ništa pametno ne nauči.

Uz to sve sam i mama 32-mjesečne djevojčice, za sve one koji kao i ja ne znaju matematiku, Vita ima 2 i po godine.
Uvik smo u điru,  a na pitanje ‘di ćemo?’ Odgovaram s ‘ajmo’. Ne mogu reci da sam Cat ili dog ​person, iako imamo 3 psa​. Volim sve životinje, osim tuka, njih se malo bojim…
Volim gledati sport, više nego sudjelovati, no ipak su mi draže kućne zabave uz društvene igre i uvik dobru glazbu, slušam SVE, you name ​it​. Spajam ugodno s korisnim, pa tako i na ovaj posao gledam kao hobi, što je mnogi bi rekli privil​egija. Rekli bi ​- ​rodila mater za sve.​”

I to je naša Anica. ​

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

Inicijativa New Faces objavila je svoj poziv mladim glazbenim profesionalcima (do 30 godina) za 2024. godinu. Ovogodišnja misija je otkriti i podržati deset mladih talentiranih glazbenih profesionalaca iz regije te ih tako osnažiti da svoje glazbene snove pretvore u...

Javi nam se!