Objavljeno: 27 srp, 2021
Željko Bebek s pjesmom “Kupit ću nam sat” u finalu Cesarice

Na pola puta ovogodišnjeg izdanja nagrade publike za hit godine, još jedna pjesma nominirana je u finale izbora za Cesaricu.

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: “Ja još uvijek imam istu želju” u izvedbi Nine Badrić, “Kupit ću nam sat” koju izvodi Željko Bebek, “Ostani dite” u izvedbi Luke Nižetića, pjesme “Putujemo i kad stojimo” koju izvodi Massimo te “Sna’ću se ja” u izvedbi Doris Dragović.

Za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma “Kupit ću nam sat” koju izvodi Željko Bebek, a autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Mario Mihaljević.

Uživajte u novom hitu “Kupit ću nam sat” i poslušajte Bebekov savjet: “Kad slušate glazbu ne slušajte je usput već joj posvetite pažnje barem onoliko koliko ona traje. Svi glazbenici koji su radili na njoj su potrošili sate u studiju da bi ona zvučala onako kako je vi čujete. Svi instrumentalisti, autori, posebno autor glazbe i aranžmana svih pjesama te glazbeni producent i moj prijatelj Branimir Mihaljević dali su svoj maksimum, a ja sam ih kao i uvijek od srca otpjevao.”

Novih pet mjesečnih prijedloga za Hit srpnja bit će predstavljeno u ponedjeljak 9. kolovoza.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: