Objavljeno: 12 lip, 2022
Želite snimiti prvi film? U srpnju to možete učiniti u Arsenu!

Od 11. do 20. sprpnja 2022. u Kući umjetnosti Arsen održat će se besplatna filmska radionica izrade dokumentarnog i eksperimentalnog filma namijenjena djeci i mladima. Voditelji radionice su filmski autori Ana Marija Marinov i Toma Zidić.

“Oslobođeni film: filmske pustolovine za djecu i mlade” naziv je intenzivne radionice namijenjene prije svega djeci i mladima između 12 i 23 godine starosti, ali i ostalim zainteresiranima koji se žele okušati u izazovu stvaranja filma.

Na desetodnevnoj radionici sudionici će imati priliku realizirati svoj prvi film: od razrade ideja i filmskih priča koje će se uobličiti u scenarij, preko produkcijske pripreme i snimanja do montaže  snimljenih filmova. Radionica će završiti prigodnom podjelom diploma i javnom projekcijom snimljenih radova.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem online prijavnice na linku, a  broj mjesta je ograničen. Za sva dodatna pitanja možete se obratiti mailom na info@kucaarsen.hr i toma.zidic@gmail.com ili pozivom na broj +385 91 503 9026.

Radionica nastaje u organizaciji Tvrđave kulture Šibenik, a nastavno na prvu godinu uspješnog održavanja Bubamarca,  programa za djecu i mlade u Kući umjetnosti Arsen. Time Tvrđava kulture nastavlja sa širenjem programa i aktivnosti namijenih upravo toj publici. Osim radionice  u kolovozu, od jeseni kreće proširenje filmskog programa za djecu i mlade, s ciljem približavanja i produbljivanja znanja o filmu kroz razgovore i nove radionice s filmskim stručnjacima.

Dodatne informacije možete pronaći na web stranici Kuće umjetnosti Arsen.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: