Objavljeno: 21 tra, 2022
Želiš na Porto Morto u subotu?! Imamo besplatne ulaznice – saznaj kako do njih

Radio Šibenik vodi te na koncert jednog od najtraženijih bendova u regiji – PORTO MORTO! Ove subote, 23. travnja, u klubu Azimut održat će koncertnu promociju hvaljenog i nagrađivanog albuma “Portopop” i budući da znamo da želiš na koncert – darujemo ti nekoliko ulaznica.

‘Naglasak i estetika cijelog nastupa bit će u portopop tonu’, kratko je natuknuo pjevač i basist benda, Roko Crnić s kojim je razgovarala naša Stella. Što joj je rekao o albumu, uspjehu benda i nastupu pred šibenskom publikom s kojom se javno vole, poslušajte u Popodnevnom điru od 15 sati.

Stella će vam podijeliti i ulaznice, a kako možeš do njih, ako već nisi, upali Radio Šibenik, slušaj stvarno dobru glazbu i poslušaj što točno moraš učiniti da baš ti dobiješ ulaznice za stvarno dobar koncert u subotu od 21 sat u Azimutu.

 

 

Naslovna fotografija: Porto Morto Facebook

 

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

Inicijativa New Faces objavila je svoj poziv mladim glazbenim profesionalcima (do 30 godina) za 2024. godinu. Ovogodišnja misija je otkriti i podržati deset mladih talentiranih glazbenih profesionalaca iz regije te ih tako osnažiti da svoje glazbene snove pretvore u...

Javi nam se!