Objavljeno: 23 lip, 2021
Zaključen ovogodišnji line-up Seasplash festivala, poznat program po danima i pozornicama

Seasplash festival najavljuje novi val izvođača i raspored po danima i pozornicama za ovogodišnje, 19. izdanje festivala.

Festival koji je nadomak svoje 20. edicije i ove godine će se održati pod okolnostima prouzročenim posljedicama pandemije virusa covid-19 u Šibeniku od 15.-18. srpnja 2021. godine i radnim nazivom Corona Edition pt. 2.

Marko Mihalinec aka Plazmatick je glazbeni producent, grafički dizajner te pisac, a počeci njegovog aktivnog kreativnog djelovanja sežu u davne devedesete.

Njegov drugi album Maziš Mi Se / Cuddly, Cuddly (2020.) pokazuje više nego zapažen napredak u usporedbi s njegovim prethodnikom, ali također nudi veći spektar privlačnih elektroničkih pokreta kroz malo složene zvučne forme i uvjerljive zvučne artikulacije.

Dub Settlers HiFi je ekipa audiofila iz Bratislave. Nakon više godina djelovanja na reggae sceni, odlučili su izgraditi vlastiti sound system. Iako su novi na sceni, ova vesela ekipa je poznata po svojoj zavidnoj selekciji i snažnom zvuku koji dopire iz njihovog sounda. Osim kvalitetnog zvuka, oni vam donose dub, rootstep i digital reggae isprepleten njihovom vlastitom produkcijom.

Genetik Dub je francuski dub producent specijaliziran za steppers dub. Njegovo vrijeme provedeno u stvaranju i sviranju glazbe čuje se u psihodelično mračnoj, snažnoj vibraciji koja dolazi iz zvučnog sustava tijekom njegovih live dub setova. Prvo izdanje je njegov EP, “Silent Dancer”, napravljen u suradnji s Fikir Amlakom.

Mađarski majstori svjetlosnog zanata, LuMenArtist, vraćaju se na Seasplash festival, i ovog puta će svojim svjetlosnim zrakama prošarat festivalsku lokaciju, Martinska pored Šibenika. LuMenArtist je aktivan od 2011. godine, a do sada su sa svojim vizualnim dekoracijama očarali posjetitelje mnogih svjetskih festivala.

Sheco je dio Seasplash kolektiva rodom iz Pule. U svojim setovima, s kojima je započeo 2010. godine, prolazi kroz jungle, drum & bass i reggae, roots glazbu. Radi na vlastitoj produkciji, a inspiriran je izvođačima kao što su Marcus Visionary, Bladerunner, Chopstick Dubplate, Benny Page, Brian Brainstorm, Aries.

Proove je pulski momak u službenoj odori, odgajan pulskim festivalima, razvio je autentično specifičan bass/deep dubstep/grime izričaj. Član Volumen kolektiva, čest je kormilar dubokim i subsoničnim frekvencijama, ponajviše u pulskim utvrdama Rojcu i Punta Christo. U autorskom smislu prošla mu je godina rezultirala “Lowline” EP-om za LDH Records, te ove godine izdaje još uvijek svjež 10″ vinil materijal za bristolski label Novo.

Raspored po danima i pozornicama
MAINSPLASH
MainSplash stage powered by Seasplash Sound System

Četvrtak / Thursday, 15.7., 21-5h
KALI FAT DUB
ANJA G & DR. OBI
ONE DREAD
MEXICAN STEPPER

Petak / Friday, 19.7., 21-6h
REGGAE ROAST feat. NATTY CAMPBELL
BRAIN HOLIDAYS
TADIMAN
SHECO
CROMAICANZ
R.A.S. [Rasta Altitude Sound]

Subota / Saturday, 20.7., 21-6h
INNER TERRESTRIALS
ALEJUANDRO BUENDIJA & SINOVI
PLESAČ SPOROG STEPA
BANANA ZVUK
HARIS PILTON
CROMAICANZ

Nedjelja / Sunday, 21.7., 21-5h
DUB SETTLERS
HOMEGROWN SOUND
DUBAR SOUND
MEFA (Slavonija Vibes Syndicate)
ALGORIDDIM

SOUNDSPLASH
Soundsplash stage powered by BarabaDub Sound System

Četvrtak / Thursday, 15.7., 22-4h
MAYA
INKA
PROOVE

Petak / Friday, 16.7., 22-6h
BILLAIN
PLAZMATICK
LUCYLYU
LOONEY GRANDPAS

Subota / Saturday, 17.7., 22-6h
BARABADUB SOUND KOLEKTIV
GENETIK DUB
VEXI
GROOVE PLAYAZ

CHILLSPLASH
Četvrtak / Thursday, 15.7., 17-21h
FLICO & BRAT KIWI
LOW COMMITEE

Petak / Friday, 16.7., 17-21h
DIRTY HAIRY
GROOVE PLAYAZ

Subota / Saturday, 17.7., 17-21h
SOUL BROTHERS
DJ D-GREE

Nedjelja / Sunday, 18.7., 17-21h
BELLYFULL
GRUMEN

Site Decos by LUMEN ARTIST

Podsjetimo se da su svoje nastupe na 19. Seasplash Festivalu potvrdili: Reggae Roast feat. Natty Campbell, Inner Terrestrials, Billain, Alejuandro Buendija & Sinovi, Kali Fat Dub, Plesač sporog stepa, Brain Holidays, Tadiman, Mexican Stepper, Anja G & Dr.Obi, Banana Zvuk, One Dread, Dirty Hairy, BarabaDub SoundSystem, Homegrown Sound, Mefa, Inka, Rasta Altitude Sound, LucyLyu, BellyFull, Groove Playaz, Algoriddim, Grumen, Vexi, Flico, Looney Grandpas, Dubar Sound, Soul Brothers,
Cromaicanz, Low Committee, DJ D-Gree, Maya.

Za posjetitelje iz Hrvatske i ex-Yu zemalja se osim festivalskih ulaznica Ranograbilica od 299 kn, u prodaji nalaze i vikend ulaznice po cijeni od 180 kn te jednodnevne ulaznice od 90 kn. Također su dostupne i povoljne grupne festivalske ulaznice koje se nabavljaju po sistemu platiš 4 – dobiješ 5!

Ulaznice se kupuju preko mrežnog sustava Entrio ili na njihovim partnerskim prodajnim mjestima –> https://www.entrio.hr/event/19-seasplash-festival-8163

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: