Za promet se otvaraju ulice Vladimira Nazora i Splitska, nova regulacija prometa na Obali hrvatske mornarice

Written by on 03/02/2021

Od četvrtka 4. veljače za promet se otvaraju Ulica Vladimira Nazora i Splitska ulica. Tijekom proteklih mjeseci u ovim ulicama zamijenjena je vodovodna i kolektorska mreža, položena plinska instalacija te obnovljene postojeća DTK i energetska mreža. Duž ulice Vladimira Nazora napravljeno je novo opločenje nogostupa kamenom koje će u potpunosti biti gotovo kad završe radovi oko Crkve sv. Frane.

Zbog izvođenja radova spoja s glavnim kolektorskim vodom od četvrtka se prekida promet Obalom hrvatske mornarice kod zgrade porezne uprave. Dio Obale hrvatske mornarice od Gata Krka do zgrade porezne uprave postaje slijepa ulica kojom je promet dozvoljen stanarima i vozilima gradilišta.

Iz pravca Ulice grada Vukovara preko Autobusnog kolodvora moći će se prometovati Splitskom ulicom i dalje lijevo prema rivi dr. Franje Tuđmana ili desno prema Poljani. S Autobusnog kolodvora i Parkirališta Draga promet će se usmjeravati Splitskom ulicom. S Obale dr. Franje Tuđmana prema Poljani privremeno će se prometovati Ulicom Vladimira Nazora.

Molimo sve sudionike u prometu da poštuju privremenu prometnu regulaciju i posebno vode računa o privremenoj prometnoj signalizaciji.
Završetak radova na ovoj dionici i normalizacija prometa obalom očekuju se početkom ožujka.


Radio Šibenik – LIVE

Current track

Title

Artist