Objavljeno: 26 svi, 2023
Vrijeme je za super subotu, LP Day i Kali Fat Dub u Šibeniku

Sve je spremno za još jedno izdanje Longplay dayja koje je na rasporedu sutra, u subotu 27. svibnja. Bogat glazbeni program počinje već u jutarnjim satima, a uz pauzu za popodnevni odmor, potrajat će do kasno u noć. Sajam vinila, pop up izložba, DJ program i koncert sve su ono zbog čega će subota u Šibeniku sutra biti za poželjeti, a Krešimirov grad mjesto za biti. Ovogodišnji LP Day podržavaju Turistička zajednica Grada Šibenika i Grad Šibenik.

ODLIČNA ZABAVA SUBOTU UJUTRO

Sajmom vinila sutra u Šibeniku počinje još jedno izdanje Longplay dayja, manifestacije koja slavi glazbene ploče, vinile, longplejke. Sajam počinje u 10 sati ispred kluba Azimut u Šibeniku i traje do 14 sati. „Pozivamo sve ljubitelje onog pucketanja s gramofona i zvuka s ploča da nam se pridruže jer od izlagača nam stižu gosti iz Knina, susjednog Splita, a s nama su i ove godine izdavači iz Zagreba. Radi se, naravno, o Punoj dozi vinila ili labelu PDV koji sa sobom dovodi i Kali Fat Dub. Uopće ne sumnjamo da nas čeka jedno super druženje pod krošnjama ispred Azimuta. Vrijeme je da ljeto i odlična glazba počnu sezonu“, poručili su organizatori Udruga Kolektiv 4B i Azimut.

Osim sajma vinila, na istom mjestu bit će otvorena pop up izložba „Kameni kontrapunkt“ autorice Nives Bujas Božajić. „I za cijelo to vrijeme, od 10 do 14 sati s nama je naš najdraži DJ kolektiv, ljudi koji LP day prate od samih početaka i njegov su važan dio, a to su legenda šibenske DJ scene, Stipe Jazzy Širinić, zatim pomladak Andrija Bakula Bake, i naravno, Project 33/45. Glazba ide s ploča, naravno“, ističu organizatori.

„Ono što se nikako ne smije propustiti reći je da su nam ove godine svojevrsni glazbeni ambasadori Kali Fat Dub koji će zatvoriti koncerte u zatvorenom za prvi dio godine. Ulaznice za njihov koncert od 21 i 30 u Azimutu su u prodaji bilo online na Entrio. hr bilo u klubu i idu jako brzo jer svima je još svježe koliko smo se zadnji put odlično zabavili na njihovom zadnjem koncertu u Šibeniku“, iskreni su iz Kolektiva i Azimuta.

Foto: Zrinka Magazin

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: