Objavljeno: 31 svi, 2023
Vraća se šibenska Biciklijada! Medijski pokrovitelj – Radio Šibenik

Biciklistički klub Faust Vrančić u suradnji sa Zajednicom sportova grada Šibenika, Turističkom zajednicom grada Šibenika te uz tehničku podršku i medijsku promociju Radio Šibenika, dugogodišnjeg partnera, organizira šibensku Biciklijadu koja će imati i humanitarni karakter. Radi se o manifestaciji koja se tradicionalno organizirala prije pandemije te se od ove godine opet vraća u svom izvornom obliku.

Biciklijada će se održati 3.6.2023. godine (subota). Okupljanje i prijava su od 9:00 – 11:00 sati, a start je u 11:00 sati na Šibenskoj rivi ispod katedrale. Pravo sudjelovanja imaju sve generacije od najmlađih do onih najstarijih, ali pri tom djeca do 14 godina trebaju biti u pratnji roditelja uz obavezno korištenje zaštitne kacige. Biciklijada je rekreativnog karaktera.

Nakon starta na rivi biciklijada će se kretati preko Obale Franje Tuđmana, Obalom Hrvatske mornarice, Vukovarskom ulicom, ulicom put Bioca preko Sv.Mare, Stjepana Radića, kratko zaustavljanje u Rasadniku i istim putem natrag prema plaži Banj. Predviđeno je kratko zaustavljanje u Rasadniku.

Na plaži Banj je predviđen završetak utrke između 12:00 – 12:30 sati. Svi sudionici će imati priliku sudjelovati te osvojiti vrijedne lutrije koje su osigurali organizatori, a glavna nagrada je vrijedni bicikl. Svi natjecatelji će dobiti posebne majice šibenskih boja sa simbolom šibenske biciklijade. Na Banju je predviđen zabavni program uz DJ te opuštanje u hrani i piću. Očekuje se sjajna atmosfera, pravi sportsko-zabavi ugođaj te je ovaj događaj sigurno prava pozivnica na koji način provesti savršenu subotu. Pošto je biciklijada humanitarnog karaktera sva prikupljena sredstva od startina biti će donira udruzi “Izvor ljubavi”.

Pozivamo sve one koji mogu i žele, od djece do odraslih na sudjeluju u biciklijadi i na tak način pošalju poruku koliko se bitno rekreirati te sudjelovati u sportskim aktivnostima. Također pozivamo i one koji nisu u mogućnosti sudjelovati na Biciklijadi da nam se pridruže na Banju i da se svi zajedno podržimo i zabavimo uz dobru hranu i glazbu koja će potrajati do popodnevnih sati.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: