Objavljeno: 22 svi, 2024
Vojko V, Baby Lasagna i Nipplepeople na tvrđavi sv. Mihovila

Vojko V, Baby Lasagna i Nipplepeople stižu na šibensku tvrđavu sv. Mihovila i to u petak 16. kolovoza 2024. na veliki cjelovečernji koncertni program.

Splitski reper Vojko V dolazi u Šibenik na krilima čak četiri osvojena Porina među kojima je i onaj za album godine i najbolji hip-hop album „Dvojko“, te najbolji video za pjesmu “Mamacita”. “Dvojko” je po objavi osvojio digitalne top liste slušanosti, vodeću poziciju Top liste fizičke prodaje domaćih albuma, kao radijsku HR Top 40 listu, a u Šibeniku će Vojko V provesti kroz oba albuma i pokazati zašto je vodeće regionalno hip-hop ime.

Najljepša dalmatinska pozornica ugostit će trenutno najtraženije ime regije i šampiona eurovizijske publike, a Baby Lasagna dolazi u Šibenik mjesec prije nego krene na trostruki rasprodani pohod na zagrebački stadion Šalata. Najava nastupa na tvrđavi sv. Mihovila dolazi u trenu kada obara nove rekorde s pjesmom “Rim Tim Tagi Dim” i zasjeo je na prvo mjesto hrvatske Billboard ljestvice, ali i svjetsku Billboard ljestvicu 200 pjesama, a Šibenik će čuti i pjesme s prvijenca “Demons & Mosquitos”.

Electro pop duo Nipplepeople već su nekoliko puta u prošlosti rasprodali ovu lokaciju, a maskirani dvojac zakazuje novi susret sa šibenskom publikom. Bend će prošetati kroz brojne hitove iz svoje electro-pop radionice kao što su „Sutra“, Frka“, „Tebi“, „Balkan Express“, „Ne volim te“, „Broj“ i „Nikada“, ili “Tajna”, a sve ih donose sredinom kolovoza na tvrđavu sv.Mihovila.

Ulaznice su u prodaji od četvrtka, 23. svibnja, od 10:00 sati po early bird cijeni od 29 eura. Dostupne su u sustavu Eventim.hr i na svim njihovim prodajnim mjestima.

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

I ovog ljeta Šibenčani i njihovi gosti će do Martinske i Jadrije moći stići brodovima gradske brodske linije. Do omiljenih gradskih kupališta putnike će prevoziti brodovi Avalon i Plima od 15. lipnja do 15. rujna, a utvrđen je i vozni red za ljetnu sezonu 2024. Upravo...

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Manje je od mjesec i pol dana do početka glazbenog spektakla na Šubićevcu u Šibeniku. Glazbeno događanje kakvo nemamo često priliku slušati u gradu, samo što nije počelo. „Ekipa, veliki pozdrav od Jale, gledamo se 20.7. u Šibeniku! Ljubi vas brat. Vodim vam i Coru“,...

Javi nam se!