Objavljeno: 8 lis, 2020
Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli otkrili još jedan dio nadolazećeg prvijenca „Na putu”

Dva tjedna prije objave njihovog prvijenca „Na putu“, Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli otkrili su potpuno novu pjesmu naziva „Dobro je“, koju autorski potpisuje Aljoša Šerić. Time su slušateljima približili još jedan dio albumske cjeline, koja će u digitalnom i CD formatu biti objavljena 23. listopada, dok će LP format biti dostupan od 20. studenog. Fizička izdanja publici su u periodu prednarudžbe dostupna po povoljnijoj cijeni, a omogućen je i digitalni pre-save albuma.

Materijal s albuma, osim kroz live izvedbe tijekom koncertnih nastupa, Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli već su predstavili singlovima i videospotovima „Pelin i med”, „Samo da ti si tu“, i aktualnim „Nauči me”. Publika od sada na digitalnim glazbenim platformama ima priliku slušati i „Dobro je”, a uskoro će imati pristup još jednoj novoj pjesmi.

Za produkciju albuma „Na putu” zaslužan je Srđan Sekulović – Skansi, koji je i napisao većinu materijala. Uz njega, tri pjesme je kreirao i Aljoša Šerić, dok Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli autorski potpisuju dvije pjesme.

Uz Vinka, cjelinu benda Vinko Ćemeraš i Talvi Tuuli čine Mateo Nikše na gitari, Mile Nikše za bubnjevima i Jakov Ramničer na bas gitari.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: