Objavljeno: 27 svi, 2021
VIDEO: Žestoka rasprava kandidata za gradonačelnika Šibenika Burića i Restovića o proračunu, kadroviranju, Poljani…

Točno u 11:10 kandidati za gradonačelnika Šibenika, Željko Burić (HDZ) i Tonči Restović (SDP), počeli su sučeljavanje u programu Radio Šibenika koje je vodila novinarka s dugogodišnjim iskustvom Jozica Krnić.

Za razliku od nekih drugih kandidata, ova dvojica suparnika dosad su vodila fair kampanju, a kako je proteklo sučeljavanje u našem eteru možete pogledati i u videu:

Već sutra u petak i tek 24 sata prije početka izborne šutnje, posljednju riječ imaju kandidati za župana šibensko – kninskog. Sučeljavamo kandidate grupe birača, Marka Jelića, i HDZ-ovog Gorana Pauka kojemu nije svejedno. Nijanse ih dijele od konačne pobjede, a hoće li im pomoći pitanja koja se odnose na nikad izgrađenu brzu cestu, kako se gospodari otpadom na području županije i što radimo da bismo dobili sjedište Parka prirode Dinara, provjerite od 11:10.

Aktualni gradonačelnik Knina, Jelić, prošao je s neznatno boljim rezultatom nakon prvog kruga izbora u odnosu na Pauka. Imali su dva tjedna da poprave ili ne dojam među biračima. Jelić je dobio podršku nezavisnih gradonačelnika i načelnika koji su svoj status riješili odmah. Pauk se trudi dostići protukandidata i ostati na čelu Šibensko – kninske županije. Priliku imaju u petak kad će se suočiti licem u lice na Radio Šibeniku.

Sučeljavanje možete pratiti i putem našeg Facebook profila te se pri kraju emisije telefonski uključiti direktno u program na 336-999.

Ostani uz Radio Šibenik i provjeri koji kandidat je tvoj kandidat jer ovo na Radio Šibeniku je – više od izbora!

Javi nam se!