Objavljeno: 17 srp, 2020
Veliki koncert Bajage i Instruktora u Šibeniku odgađa se za drugi dio kolovoza

Zbog trenutne nepovoljne epidemiološke situacije u regiji, najavljeni koncert Bajage i Instruktora koji se u Šibeniku trebao održati idući vikend, odgađa se za drugi dio kolovoza javljaju organizatori.

„Dragi prijatelji Regiusa, kako nam je zdravlje publike uvijek na prvom mjestu, a zbog trenutno nepovoljne epidemiološke situacije u regiji, u suradnji s Bajagom i njegovim timom, odlučili smo veliki šibenski koncert, koji se trebao održati za tjedan dana, prebaciti za drugu polovicu mjeseca kolovoza. Svi smo složni da je to trenutno jedina opcija i da ne bi bilo odgovorno, moralno ni profesionalno organizirati tako veliki događaj u ovom trenutku. Bajaga se jako veseli nastupu u Šibeniku gdje nije svirao više od 30 godina, i poručuje svim fanovima da imaju malo strpljenja u ovoj situaciji te da se vidimo u kolovozu. Novi datum definirat ćemo u što skorijem roku, a kome ne bude odgovarao, osigurat ćemo povrat novca za kupljene ulaznice. Do sada kupljenje ulaznice vrijedit će za novi datum koncerta“ stoji u priopćenju PARK organizacije.

Podsjetimo koncert Bajage u Šibeniku organizira se kroz projekt Regius mini break i dio je ovogodišnjeg programa Regius Festivala čije se deseto jubilarno izdanje zbog koronavirusa odgodilo za ljeto 2021. godine.

Iz PARK-a javljaju da će uz novi datum koncerta promijeniti i lokacija, odnosno da će se svirka održati u centru Šibenika, nedaleko od gradske plaže Banj, na prostoru bivše tvornice TEF gdje je četiri godine za redom bio i organiziran Regius Festival.

Naslovna fotografija: Manuel Paljuh

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: