Objavljeno: 3 svi, 2022
Velika humanitarna aukcija za malu Petru Kursan

Petra Kursan iz Šibenika rođena je s nizom teških deformiteta donjih udova, a iza nje su već tri teške operacije. Njeni roditelji sada su pokrenuli i humanitarnu aukciju prikupljanja financijskih sredstava za nove medicinske zahvate u Njemačkoj.

Humanitarnu aukciju proizvoda i usluga, koje su Petrinim roditeljima ustupili poduzetnici i kreativci velikog srca, možete pogledati na Facebook stranici ‘I Petra bi htjela hodati’.

Kako sudjelovati?
Prolistajte album i pronađite proizvod ili uslugu za koju želite licitirati
• U komentar ispod slike željenog proizvoda ili usluge napišite svoju ponudu. Početna cijena i detalji svakog proizvoda/usluge su napisani u opisu svake slike.
• Licitirati možete i za više proizvoda i usluga ako želite, a aukcija će potrajati do 9.5. u 22 sata, kada ćemo označiti osobu koja je ponudila najveći iznos do tog trenutka.
• Osoba koja osvoji određeni proizvod/uslugu će svoj iznos po završetku aukcije uplatiti na Petrin donacijski račun i potvrdu o uplati poslati ili pokazati osobi koja je to donirala.

Akciji prikupljanja pomoći za malenu Petru priključili su se i iz Petanque kluba Dalmatino koji su prošli petak održali humanitarni dječji turnir gdje su prikupili 1787,50 kuna.

Javi nam se!