Objavljeno: 12 velj, 2021
Valentinovo u Šibeniku!

Prigodnim i već tradicionalnim programom u centru grada na dan zaljubljenih,Valentinovo će i ove godine zajedno obilježiti Turistička zajednica grada Šibenika, Grad Šibenik i RatCat kolektiv.

U jutarnjim satima nedjelje, na uređenom glavnom gradskom trgu Poljana, šibenski DJ Nick Jelly izvest će jednoipolsatni glazbeni set tijekom kojeg će Turistička zajednica grada darivati cvijećem i slatkišima građane.

Da atmosfera na Poljani bude prava, brinut će od 10 sati ujutro ekipa Radio Šibenika i portala Glazbeni.info, a za vizualni ugođaj pobrinut će se Deni Design.

Zbog aktualnih epidemioloških mjera, dakako, ove godine neće biti zadržavanja i velikog druženja već će se program odvijati kao scena ‘u prolazu’ koju će na svoj način obogatiti i šibenski TOP Events, specijalizirani za animaciju djece i odraslih.

Kakvo su iznenađenje za prolaznike pripremili, doznat ćemo u nedjelju ujutro na obnovljenoj i uređenoj Poljani koja je, kao omiljeno gradsko šetalište, uvijek i bila promenada zaljubljenih.

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

I ovog ljeta Šibenčani i njihovi gosti će do Martinske i Jadrije moći stići brodovima gradske brodske linije. Do omiljenih gradskih kupališta putnike će prevoziti brodovi Avalon i Plima od 15. lipnja do 15. rujna, a utvrđen je i vozni red za ljetnu sezonu 2024. Upravo...

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Manje je od mjesec i pol dana do početka glazbenog spektakla na Šubićevcu u Šibeniku. Glazbeno događanje kakvo nemamo često priliku slušati u gradu, samo što nije počelo. „Ekipa, veliki pozdrav od Jale, gledamo se 20.7. u Šibeniku! Ljubi vas brat. Vodim vam i Coru“,...

Javi nam se!