Objavljeno: 4 lip, 2021
Uz Jutro na Radio Šibeniku do Total TV poklon bona od 300 kuna!

Ove godine svaki gost u tvom apartmanu je mala pobjeda! Zato im omogući godišnji iz snova, a mi ćemo ti u tome pomoći, uz podršku Total TV-a!

Slušaj Jutro na Radio Šibeniku i osvoji baš svaki dan poklon bon Total TV-a vrijedan 300 kuna! Jedino što trebaš pokazati je maaalo znanja o filmovima i serijama i biti brz u pozivanju našeg besplatnog telefona 0800 66 55!

Sanja i Marko puštaju ti dobro poznati audio isječak iz filma ili serije, a na tebi je samo da pogodiš o kojem se filmu/seriji radi. Nazoveš 0800 66 55, kažeš nam svoje ime i prezime, točan odgovor i poklon bon 300 kuna je tvoj!

Tvoji će gosti u apartmanu ovoga ljeta uživati u više od 150 domaćih i stranih programa!

S USLUGOM APARTMAN TOTAL TV ZAJEDNO DO ZADOVOLJNOG GOSTA

Znamo da u današnje vrijeme gost postaje sve zahtjevniji u smislu korištenja turističkih usluga, a televizija se smatra najvažnijom osnovnom ponudom u svakom smještaju. Današnji gost zna što želi, educiran je i tražit će sve pogodnosti bez zadrške. Zato je dobro osigurati najveći izbor programa kao i stabilan i brz internet kako bi zadovoljili potrebe svih profila gostiju Total TV u svojoj ponudi za turistički sektor nudi mogućnost praćenja preko 150 satelitskih programa,od stranih, domaćih, sportskih, glazbenih, dječjih pa sve do programa za odrasle. Kristalno čista slika HD kvalitete ostavlja bez daha, a Dolby stereo digitalni sustav omogućava da osjetite realan zvuk sadržaja.

Total TV se pokazao kao najbolje rješenje za korisnika koji zna što želi i kojemu je kvaliteta slike i ponuda programa važna, a činjenica da je uslugu moguće koristiti i na najnedostupnijim mjestima, dodatno olakšava donošenje odluke o kupovini.

Pomnom odabiru programskog sadržaja kao i posebnim pogodnostima posvećuje se puno vremena kako bi se zadovoljile potrebe od svakodnevnih korisnika do sezonskih iznajmljivača.

APARTMAN TOTAL TV usluga kompatibilna je sa zahtjevima i stilom života vaših gostiju i odmah ostavlja dobar dojam, a to je upravo ono što želite!

OSTVARITE VELIKI PREDSEZONSKI POPUST i saznajte koje dodatne pogodnosti ostvarujete odabirom usluge Apartman Total TV, pozivom na broj 0800 6611 ili POŠALJITE UPIT na koji ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

Inicijativa New Faces objavila je svoj poziv mladim glazbenim profesionalcima (do 30 godina) za 2024. godinu. Ovogodišnja misija je otkriti i podržati deset mladih talentiranih glazbenih profesionalaca iz regije te ih tako osnažiti da svoje glazbene snove pretvore u...

Javi nam se!