Objavljeno: 27 ruj, 2021
Uvertira u jesenski program u Arsena

Na Dan grada Šibenika i blagdan sv. Mihovila, u srijedu 29. rujna u 20 sati, Kuća umjetnosti Arsen prikazuje šibensku epizodu iz dokumentarnog serijala Varoški amarcord scenarista i redatelja Ivana Živkovića u produkciji Hrvatske radiotelevizije. Dokumentarac tematizira život u šibenskom Varošu, s posebnim osvrtom na Teslinu ulicu u kojoj su odrasli poznati hrvatski glazbenici Mišo Kovač, Vice Vukov i naravno, Arsen Dedić.

Ulaz je slobodan za sve članove Kluba prijatelja koji ulaznicu mogu preuzeti u City Pointu ili na dan projekcije na blagajni Arsena, sat vremena prije početka. Broj ulaznica je ograničen, a za sve posjetitelje potrebna je COVID potvrda.

GLAZBENO LITERARNI PROGRAM U SPOMEN MLADENU KUŠECU

U četvrtak, 30. rujna u 20 sati, na rasporedu je glazbeno literarni program Cvijet koji ne vene u sjećanje na Mladena Kušeca. Program je nastao u suradnji  Glazbene škole Ivana Lukačića, Međunarodnog dječjeg festivala, Udruge Tonkica Palonkica Frrr te Udruge prosvjetnih djelatnika Biskup Srećko Badurina. Tri dijela programa – dramski, literarni i glazbeni oživjet će djela pjesnika, pripovjedača, publicista i novinara Mladena Kušeca koji se istaknuo svojim radovima za djecu i mladež.
Ulaz je slobodan, a ulaznice se mogu preuzeti isključivo na blagajni Kuće umjetnosti Arsen sat vremena prije početka programa.

KONCERT U PETAK…
U petak, 1. listopada u 20 sati, Jelena Radan i Pedro Abreu s fado repertoarom Amor sem casa (Ljubav bez kuće) otvaraju jesenski glazbeni program u Arsenu. Ulaznice su već u prodaji na kucaarsen.hr i u City Pointu, te na blagajni Arsena uoči koncerta ako se ne rasprodaju ranije. Uz ulaznicu je potrebna i COVID potvrda.

…PROGRAM ZA DJECU U SUBOTU

U subotu ujutro, 2. listopada u 11 sati, kreće i Arsenov program za djecu i mlade Bubamarac. Najmlađe posjetitelje zabavit će interaktivni lutkarski mjuzikl Pravi prijatelj u izvedbi splitskog kazališta Produkcija Z. Mjuzikl je namijenjen djeci od 3 do 10 godina. Ulaznice po cijeni od 15 kn dostupne su na kucaarsen.hr i u City Pointu, a COVID potvrde potrebne su za sve starije od 12 godina.

DETALJAN PROGRAM I ULAZNICE POTRAŽITE NA WEBU ARSENA

Detaljan program kao i sve ulaznice dostupne su na kucaarsen.hr, u City Pointu u redovnom radnom vremenu, a od 1. listopada i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen u vremenu od 9 do 21 sat. Kroz listopad u Arsenu publiku očekuje više od trideset glazbenih, filmskih, dramskih i plesnih programa za sve generacije publike.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: