Objavljeno: 8 lip, 2021
Uskoro u prodaji ulaznice za MDF! Prvi put i one za svečano otvaranje

Ovog petka, 11. lipnja, točno u podne u prodaju kreću ulaznice za predstave iz programa 61. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku. Prvi put ove godine moći će se kupiti i ulaznice za predstavu u noći svečanog otvorenja MDF-a kada će na ljetnoj pozornici gostovati Vaivén Circo iz Španjolske s predstavom ‘Ono bitno’. Do 3. srpnja, ili u dva tjedna koliko će trajati slavlje dječjeg stvaralaštva i stvaralaštva za djecu, sve posjetitelje, velike i male, očekuje između 70 do 80 različitih izvedbi.

U petak izlazi prvi kontigent ulaznica, a cijene će varirati od 30,00 do 50,00 kuna, ovisno o predstavi, odnosno glazbenom programu na ljetnoj pozornici. Karte će se moći kupiti isključivo online, preko portala www.mojekarte.hr , a u prodaji su samo ulaznice za predstave koje će, kako je ranije najavljeno, biti izvedene na ljetnoj pozornici MDF-a, smještenoj na Trgu Republike Hrvatske, između katedrale svetog Jakova, UNESCO-vog spomenika, i Gradske vijećnice.

Dakle, dobro pazite na vrijeme jer online prodaja kreće u 12.00 sati u petak, 11. lipnja. No to neće biti jedine ulaznice puštene u prodaju što će ovisiti o aktualnoj epidemiološkoj situaciji u datom trenutku.

Podsjetimo, 61. MDF zadržao je predznak međunarodnog zbivanja tako što će Festival otvoriti gosti iz Španjolske, a zatvoriti gosti iz Italije. Također, epitet internacionalnog zadržan je i u radioničkom programu.

Kompletan program Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku uskoro će biti objavljen i na službenoj stranici Festivala, a uskoro se očekuje i tradicionalno tiskano izdanje – festivalska knjižica, o čemu će iz organizacije MDF-a javnost obavijestiti na vrijeme. U međuvremenu, pratite društvene mreže MDF-a i veselite se s nama!

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: