Objavljeno: 26 lip, 2022
U Tribunju samo najbolje iz Zagrebačke županije!

Med, vino, sirevi, ručni radovi, začini….u subotu na Trgu Škver niste znali odakle bi krenuli i što bi prvo probali.

Na Trgu Škver u starom dijelu Tribunja Dalmaciji i turistima svoje su proizvode izložili OPG Orijana Mikelec iz Dubravice, Sirana Šestak iz Jastrebarskog, OPG Ivica Cesar iz Rugvice, Domaća radinost SuziE Design iz Dugog Sela, OPG Macut Ilija iz Vrbovca, OPG Nikolina Varga iz Pisarovine, Udruga osoba s invaliditetom Srce iz Sv. Ivana Zeline, Domaća radinost Damir Paruž iz Dugog Sela, OPG Buk iz Rugvice, OPG Dobošić iz Dubrave, OPG Ivanićanka iz Kloštar Ivanića, obrt Babett iz Ivanić-Grada, OPG Mario Djedović iz Dugog Sela, OPG Mato Anić iz Ivanić-Grada, Tatamata usluge iz Ivanić-Grada, Domaća radinost Ko.li design iz Šenkovca, OPG Gregorić iz Jastrebarskog, Vina Kos iz Donje Zeline, OPG Grčević iz Pisarovine i Sirana Rajtar iz Vrbovca.

Iza ideje i realizacije stoji tvrtka Smart Cat sa sjedištem u Dugom Selu, partner projekta je Zagrebačka županija, a realizaciju je uvelike pomogla Turistička zajednica Općine Tribunj.

Zamjenica župana Šibensko-kninske županije Iris Ukić Kotarac posjetila je izlagače u Tribunju. Pristupačna i komunikativna kakva je, fascinirala je naše proizvođače. Iris je poznata po tome da cijeni svakoga tko svojim rukama, trudom i znanjem pokušava napraviti nešto, pa je s izlagačima brzo pronašla zajedničke teme. Pale su i neke nove ideje, ne sumnjamo ako Iris to zacrta da će se i ostvariti – napisali su na svom Facebook profilu iz organizacije.

Projekt Dan Zagrebačke županije je specifičan po tome što su za izlagače pokriveni svi troškovi. Kako su svi oni od Tribunja udaljeni više od 300 kilometara, organiziran je autobus i teretni kombi za prijevoz stvari.

 

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: