Objavljeno: 12 svi, 2023
U tijeku su prijave na sajam vinila u Šibeniku

U subotu, 27. svibnja, u Šibeniku će se održati još jedno izdanje manifestacije koja slavi vinile, ploče ili longplejke – Longplay day! Manifestaciju je i ove godine podržala Turistička zajednica Grad Šibenika, a u tijeku su prijave sudionika za sajam vinila. Kao i ranijih godina, i ovogodišnji LP Day uključuje sajam vinila, DJ program, pop up izložbu i večernji koncert.

PLAĆEN SMJEŠTAJ

U tijeku su prijave za sudjelovanje na sajmu vinila u sklopu Longplay Daya u Šibeniku koji će se održati u subotu, 27. Svibnja, od 10 do 14 sati, ispred ureda Turističko – informativnog centra na obali. Organizatori su nezavisni kulturni centar Azimut i Udruga Kolektiv 4B. Prijaviti se mogu svi kolekcionari ploča, ljubitelji vinila, nezavisni labeli i ostale izdavačke kuće. Sudjelovanje je besplatno, a organizatori i ove godine onim izlagačima koji dolaze iz najudaljenjih krajeva Hrvatske (Istra, Međimurje, Slavonija) i susjednih zemalja regije plaća smještaj za jednu noć.

Broj sudionika kao i broj sudionika kojima će smještaj u centru Šibenika, nedaleko mjesta izlaganja, biti plaćen je ograničen, a prijave se primaju na e- mail longplaydaysi@gmail.com.

CJELODNEVNO DRUŽENJE

Jutarnji dio programa ovogodišnjeg LP Day, osim sajma vinila, podrazumjeva i pripadajući DJ program, također je planirana i pop – up izložba, dok će cijelu manifetaciju zaokružiti večernji koncert Kali Fat Duba. „Više detalja bit će poznato narednih dana, a mi se veselimo još jednom subotnjem druženju sa zaljubljenicima u pucketave zvukove s vinila“, poručuju iz Azimuta i Kolektiva.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: