Objavljeno: 17 lis, 2023
U subotu privremena regulacija prometa zbog održavanja atletskih utrka u čast Dražena Petrovića

Zbog održavanja cestovnih atletskih utrka „Šibenskih deset“ i „Draženova četvorka“ u čast jednom od najvećih hrvatskih sportaša Dražena Petrovića, u subotu, 21. listopada 2023., godine u Šibeniku će biti privremeno reguliran promet.

Promet na rivi bit će zatvoren od 7 do 13 sati, a na trasi utrke (Obala dr. Franje Tuđmana, Obala Hrvatske mornarice, Vukovarska ulica i Ulica Vladimira Nazora) od 10:30 do 13 sati.

Dolasci i polasci autobusne gradske linije za Zablaće i Brodaricu prometovat će s Tržnice, umjesto s Autobusnog kolodvora.

Utrka u čast našeg legendarnog košarkaša, Dražena Petrovića koja starta na šibenskoj rivi i prolazi šibenskim ulicama, cijelo vrijeme uz more, ima posebnu draž i svoje mjesto u trkačkoj i sportskoj zajednici. Ovogodišnja utrka ponovo je Prvenstvo Hrvatske u cestovnom trčanju te će u Šibeniku i ove godine okupiti najbolje hrvatske dugoprugaše.

Prije utrka na 10km i 4km održavaju se i utrke djece – vrtićke dobi i nižih razreda osnovne škole (od 1. do 4. razreda).

Start dječjih utrka: 09:30h, Šibenska riva (Trg Pavla Šubića)
Start utrke na 10km: 11:00h, Šibenska riva (Trg Pavla Šubića)
Start utrke na 4km: 12:30h, Šibenska riva (Trg Pavla Šubića)

Zainteresirani se mogu prijaviti OVDJE.

Molimo građane za razumijevanje i pridržavanje privremene regulacije prometa kako bi omogućili sigurnost natjecateljima te uspješno obilježili 59. rođendan Dražena Petrovića.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: