Objavljeno: 26 svi, 2024
Tony Cetinski i Nina Badrić 6. srpnja zajedno na sceni festivala Šubićevac live

Za nešto više od mjesec dana, u Šibeniku, na stadionu Šubićevac, svoja vrata otvara novi glazbeni festival Šubićevac live. Veliko otvorenje je u subotu, 6. srpnja kada nastupaju Tony Cetinski i Nina Badrić, a organizatori iz HNK Šibenik očekuju pun stadion.

Miljenici publike Tony i Nina svoje su blistave karijere nekako započeli u isto vrijeme, početkom devedesetih, a tijekom dugih godina uspjeha, često su se susretali na pozornicama širom Hrvatske, no ne i u Šibeniku. Tako će koncert koji je pred nama za oboje biti svojevrsna premijera.

Diva hrvatske pop glazbe, višestruka osvajačica Porina i jedna od najvećih hrvatskih i regionalnih zvijezda Nina Badrić ne skriva da s oduševljenjem iščekuje ponovni glazbeni susret s kolegom i prijateljem Tonyjem. A što nam to zajedno pripremaju, kako će izgledati ovaj iščekivani koncert, tko će pjevati prvi i hoće li ovi velikani domaće pop scene ujediniti glasove i fanovima u Šibeniku zapjevati zajedno, ostat će tajna sve do pred koncert.

Srpanjska večer pod zvijezdama, moćni ambijent stadiona Šubićevac, dva najjača hrvatska pop vokala i vrhunska produkcija svakako su garancija odličnog provoda na prvom koncertu novog šibenskog festivala Šubićevac live.

Organizatori koncerta iz HNK Šibeniku upozoravaju da je u prodaji preostao još samo ograničen broj VIP ulaznica, koje su očigledno u posljednjih mjesec dana bile najtraženije! Radi se o kategorijama VIP Platinum ulaznica (200,00 EUR) koje nude all inclusive užitak u koncertu, uz neograničenu hranu i piće u VIP restoranu i backstage pristup.

Također, tu su i VIP Gold ulaznice (45,00 EUR) i VIP Silver (35,00 EUR) koje uključuju mjesto za stolom s minimalno 4, odnosno najviše 6 osoba.

Svima koji ne uspiju doći do svojih VIP ulaznica preostaju standardne ulaznice po 25 EUR.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u prodajnoj mreži Eventima i online.

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

I ovog ljeta Šibenčani i njihovi gosti će do Martinske i Jadrije moći stići brodovima gradske brodske linije. Do omiljenih gradskih kupališta putnike će prevoziti brodovi Avalon i Plima od 15. lipnja do 15. rujna, a utvrđen je i vozni red za ljetnu sezonu 2024. Upravo...

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Manje je od mjesec i pol dana do početka glazbenog spektakla na Šubićevcu u Šibeniku. Glazbeno događanje kakvo nemamo često priliku slušati u gradu, samo što nije počelo. „Ekipa, veliki pozdrav od Jale, gledamo se 20.7. u Šibeniku! Ljubi vas brat. Vodim vam i Coru“,...

Javi nam se!