Objavljeno: 15 svi, 2022
The Rolling Stones objavili album sa snimkama s čuvenih „tajnih koncerata“

Nastup The Rolling Stonesa na pozornici „El Mo“ smatra se jednim od ključnih događaja u povijesti rock glazbe, a četrdeset pet godina kasnije, ovi značajni dani Stonesa doživljavaju reinkarnaciju u obliku izdanja „Live At The El Mocambo”! O doživljajima i snimkama nastalim na slavnim tajnim El Mocambo koncertima s kraja sedamdesetih priča se sve ovo vrijeme, a sada su po prvi puta okupljene u službenom izdanju diskografske kuće Universal Music. Album The Rolling Stones – „Live At The El Mocambo” sadrži i neke dosad nikad objavljene snimke, a dostupan je i na svim glazbenim platformama.

Upravo objavljeno izdanje donosi dosad rijetko dostupne snimke možda najspominjanijih nastupa iz nevjerojatne 60 godina duge karijere velikih Stonesa. Na tim legendarnim tajnim koncertima, održanim u jednom od omiljenim im gradova – u poznatom klubu u Torontu pred svega 300 ljudi po večeri – svirale su se pjesme za sva vremena: od „Mannish Boy” Muddyja Watersa i „Crackin’ Up” Boa Diddleyja, preko klasika kao što su „Let’s Spend The Night Together” i „It’s Only Rock ‘N’ Roll”, pa natrag do bluesa uz Big Maceov „Worried Life Blues” i „Little Red Rooster” Willieja Dixona. „Worried About You” tada je premijerno izveden uživo, a među kultnim hitovima nalaze se još i „Honky Tonk Women” te „Rip This Joint”. Danas, 45 godina kasnije, The Rolling Stones slušatelje vode na putovanje kroz vrijeme i ludost, sve do njihovih najranijih dana, kada su se tek gradili temelji jednog od najvećih svjetskih rock ‘n’ roll bendova.„Live At The El Mocambo”
 od 13. je svibnja dostupan na dvostrukom CD-u, posebnim vinilnim izdanjima te u standardnom digitalnom formatu, a na njemu se uz sve pjesme odsvirane na koncertu 5. ožujka 1977. nalaze i tri bonus pjesme s nastupa održanog 4. ožujka 1977. čije nove mikseve potpisuje Bob Clearmountain.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: