Objavljeno: 11 srp, 2023
Taylor Swift objavila „Speak Now (Taylor’s Version)”

„Speak Now (Taylor’s Version)” je vani! Najnovije izdanje koje sadrži 22 pjesme treće je u nizu albuma koje je Taylor Swift iznova snimila – u 2021. su objavljeni „Fearless (Taylor’s Version)” i „Red (Taylor’s Version)”. „Speak Now (Taylor’s Version)” slušamo na svim glazbenim platformama.

„Speak Now (Taylor’s Version)” uključuje šest nikad prije objavljenih pjesama, uključujući „Castles Crumbling” (From The Vault) feat. Hayley Williams, „Electric Touch” (From The Vault) feat. Fall Out Boy i „I Can See You” (From The Vault).

Sve pjesme s albuma napisala je Taylor – u trenutku njegovog izlaska, glazbenica je, na društvenim mrežama, podijelila svoja razmišljanja o izdanju s fanovima:

Album je stigao – on je tvoj, on je moj, on je naš. Ovo izdanje rezultat je hirova, fantazija, patnji, drama i tragedija koje sam proživljavala između svoje 18. i 20. godine. Sjećam se da popis pjesama sastavljala i rastavljala, opsjednuta pronalaskom redoslijeda koji će savršeno ispričati moju priču. Morala sam čvrsto stati iza svojih izbora, zbog čega sam iza sebe morala ostaviti nekoliko pjesama na koje sam i danas jednako ponosna. Stoga imate 6 potpuno novih „From The Vault“ pjesama! Snimila sam ovaj album u dobi od 32 godine i sjećanja koja su mi se vratila ispunila su me nostalgijom i zahvalnosti. Zahvalnosti za život, za vas, za činjenicu da mogu ponovno ostvarivati pravo na svoj rad.

„Speak Now (Taylor’s Version)“ – popis pjesama:

 1. Mine (Taylor’s Version)
 2. Sparks Fly (Taylor’s Version)
 3. Back to December (Taylor’s Version)
 4. Speak Now (Taylor’s Version)
 5. Dear John (Taylor’s Version)
 6. Mean (Taylor’s Version)
 7. The Story of Us (Taylor’s Version)
 8. Never Grow Up (Taylor’s Version)
 9. Enchanted (Taylor’s Version)
 10. Better Than Revenge (Taylor’s Version)
 11. Innocent (Taylor’s Version)
 12. Haunted (Taylor’s Version)
 13. Last Kiss (Taylor’s Version)
 14. Long Live (Taylor’s Version)
 15. Ours (Taylor’s Version)
 16. Superman (Taylor’s Version)
 17. Electric Touch (Feat. Fall Out Boy) (Taylor’s Version) (From The Vault)
 18. When Emma Falls in Love (Taylor’s Version) (From The Vault)
 19. I Can See You (Taylor’s Version) (From The Vault)
 20. Castles Crumbling (Feat. Hayley Williams) (Taylor’s Version) (From The Vault)
 21. Foolish One (Taylor’s Version) (From The Vault)
 22. Timeless (Taylor’s Version) (From The Vault)

Taylor Swift je nedavno otkrila datume za 2024. godinu za svoju međunarodnu stadionsku “The Eras” turneju, koja uključuje i brojne europske gradove. Nama najbliže lokacije su Beč (tri datuma), Munchen (dva datuma) i Milano (dva datuma). Ulaznice su krenule u prodaju, a više informacije možete pronaći na linku.

Javi nam se!