Objavljeno: 28 kol, 2020
Target konferencija se odgađa za 2021. godinu!

Publika treba kulturu, a kultura treba publiku!

U 2020. godini toga smo svjesniji više no ikad! Trenutna epidemiološka situacija, neizvjesnost dolaska inozemnih predavača i gostiju, umanjeni kapaciteti lokacija, nemogućnost interaktivnih rasprava i druženja uživo… Sve su to razlozi zbog kojih vas, teška srca, moramo obavijestiti da je Target konferencija odgođena za 2021. godinu.

U ovim izazovnim vremenima online komunikacija postala je neizbježna, ali isto tako postali smo svjesni koliko je kontakt uživo nezamjenjiv. „Novo normalno” otvorit će zasigurno i neke nove teme o razvoju publike, ali o svemu želimo s vama razgovarati kako smo i zamislili – UŽIVO!

Hvala svima koji su prepoznali važnost teme razvoja publike te nas podržali kupnjom ulaznice. Ista će biti važeća i u novom terminu konferencije koja će se održati u Kući umjetnosti Arsen te na šibenskim tvrđavama sv. Mihovila i Barone. Kupcima kojima ne odgovara termin u idućoj godini omogućen je povrat ulaznica koji se može ostvariti isključivo klikom OVDJE najkasnije do 15.10.2020.

Dobre stvari vrijedi čekati, zar ne? Veselimo se zakazivanju novog susreta o čemu vam pišemo uskoro!

Javi nam se!