Objavljeno: 16 ožu, 2020
Sve službe Grada Šibenika i Županije Šibensko-kninske ograničile rad sa strankama

Sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu te Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije, 16. ožujka 2020. godine župan Šibensko-kninske županije donio je Odluku o preventivnoj mjeri prestanka izravnog rada sa strankama.

U cilju prevencije širenja virusa COVID-19, sva upravna tijela Šibensko-kninske županije, županijske ustanove i trgovačka društva kojima je Šibensko-kninska županija osnivač prestaju s izravnim radom sa strankama od 16. ožujka 2020. godine do opoziva.

Rad sa strankama odvijat će se svaki radni dan putem pošte, elektroničke pošte te telefonskim putem. Telefonski brojevi i e-mail adrese objavljeni su na web stranicama Šibensko-kninske županije, županijskih ustanova i trgovačkih društava.

U iznimnim slučajevima, kada navedene opcije nisu moguće službenici će komunicirati sa strankama u uredima upravnih tijela, poštujući najviše higijenske standarde propisane od Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i nadležnih institucija.

Sva upravna tijela Šibensko-kninske županije, županijske ustanove i trgovačka društva kojima je Šibensko-kninska županija osnivač nastavljaju obavljati svoj redovan posao i radne zadatke, a navedena mjera uvodi se preventivno u cilju suzbijanja širenja zarazne bolesti uzrokovane Coronavirusom te zaštite građana, ali i službenika od nepotrebnog izlaganja rizicima zaraze.

Također u svrhu sprječavanja širenja bolesti, uredovno radno vrijeme za rad sa strankama u upravnim tijelima gradske uprave Grada Šibenika privremeno se regulira na način:

– sve komunikacije s građanima odvijat će se putem telefona, pošte i elektronske pošte.
– stranke će se u uredima primati isključivo u terminima unaprijed dogovorenim putem telefona i elektronske pošte

Radno vrijeme Pisarnice sa strankama je svakim radnim danom od 08,00 do 10,30 sati

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: