Objavljeno: 9 stu, 2022
Subotom se u Parkiću pleše od podne!

Nastavlja se već poznata i uspješna praksa dnevnih koncerata koji su bili iznimno dobro prihvaćeni kod šibenske publike, tako da će zabave subotom u podne i ove godine biti jedno od zaštitnih lica Adventure. Iva Spahija, debitantica i laureatkinja ovogodišnjih Večeri dalmatinske šansone, koju mnogi nazivaju šibenskom Tinom Turner, preuzet će mikrofon prve subote 3. prosinca. Osebujna, moćnog vokala, već je osvojila i publiku i kritike, predviđa joj se blistava budućnost, a mi ćemo se u to uvjeriti već prvoga vikenda Adventure.

Sljedeće subote 10. prosinca nastupa Mate Skračić Adaptive Quartet (MSAQ), šibenski glazbeni sastav s bogatim programom u maniri jazza, bluesa i bossa nove pa sve do rocka, soula i funka što čini savršeni, nenametljivi spoj za ugodno jutarnje druženje. Treća subota rezervirana je za Baby Kate, svima dobro poznatu Katarinu Vučetić, koja će, zajedno sa svojim glazbenicima, pokazati kako zvuče domaći i strani hitovi u njihovoj izvedbi. Ne sumnjamo kako će to biti odlična uvertira za Frituladu koja se već tradicionalno odvija na dan Proslave, 17. prosinca u Parkiću.

Kulminacija jutarnjih svirki subotom fenomen je znan kao – Fenixi na Badnjak – a sve dodatne riječi o ovome su suvišne. Posljednja je subota ujedno i Stara godina, najluđi dan u godini koji u Šibeniku počinje u 12 sati nastupom šibenskih Bagatina, glazbenih starosjedioca koji redovno oduševe obradama svjetskih pop, rock, soul, blues i funk hitova.

“Očekuju nas raspjevana i rasplesana subotnja podneva u Parkiću! Pozivamo da dođete naoružani samo Snješkom… jer tek je 12 sati!“ viču iz Adventurinog stožera i pozivaju vas da sve detalje pratite na web stranici i društvenim mrežama.

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

Inicijativa New Faces objavila je svoj poziv mladim glazbenim profesionalcima (do 30 godina) za 2024. godinu. Ovogodišnja misija je otkriti i podržati deset mladih talentiranih glazbenih profesionalaca iz regije te ih tako osnažiti da svoje glazbene snove pretvore u...

Javi nam se!