Objavljeno: 1 stu, 2022
Slobodan ulaz na Tvrđavu Barone i Tvrđavu sv. Ivana od 1. studenog!

Od utorka 1. studenog ulaz na Tvrđavu Barone i Tvrđavu sv. Ivana bit će slobodan za sve posjetitelje, dok cijena ulaznice za Tvrđavu sv. Mihovila ostaje fiksna tijekom cijele godine.

Iz Tvrđave kulture Šibenik podsjećaju da je od 1. srpnja ove godine, nakon otvaranja treće revitalizirane šibenske tvrđave – Tvrđave sv. Ivana, na snazi novi model formiranja cijena ulaznica za Tvrđavu sv. Mihovila, Barone i Tvrđavu sv. Ivana.

Nova cjenovna politika šibenskih tvrđava podijeljena je na sezonsku i vansezonsku.

– Izvan turističke sezone, odnosno od početka studenog do kraja veljače, svi će na Tvrđavu Barone i Tvrđavu sv. Ivana moći ući slobodno bez naplate ulaza, dok cijena ulaznice na Tvrđavu sv. Mihovila ostaje 75 kuna i bit će fiksna tijekom cijele godine – poručuju iz Tvrđave kulture Šibenik.

Podsjećaju i da je učlanjenjem u Klub prijatelja šibenskih tvrđava, za koji godišnja članarina iznosi 70 kuna, moguće ostvariti niz pogodnosti, među kojima je i slobodan ulaz na sve tri tvrđave tijekom cijele godine. U Klub prijatelja možete se učlaniti na ulazima tvrđava sv. Mihovila, Barone, sv. Ivana, u City Pointu te na blagajni Kuće umjetnosti Arsen te online!

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: