Objavljeno: 4 sij, 2021
Silente s pjesmom “Mene moje uši lažu” u finalu Cesarice

Glasovanje za hit prosinca je završilo i posljednja pjesma nominirana je u finale izbora za Cesaricu 2020. U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: “Ajme šta te volin” u izvedbi klape Rišpet, “Ka more je život” Luke Nižetića, “Mene moje uši lažu” koju izvodi Silente te pjesme “Srce pamti zauvijek” u izvedbi Jacquesa Houdeka i “Ugrij mi dušu” u izvedbi Tomislava Bralića i klape Intrade.

Za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma “Mene moje uši lažu” koju izvodi Silente. Autor glazbe je Tibor Karamehmedović, a tekst potpisuje Sanin Karamehmedović.

“Pjesma je duet Doris i Tibora s naglaskom na ženski glas koji govori o pogubljenosti i gubitku vjere u vlastita osjetila, pa optužuje svoje oči da je varaju i svoje uši da je lažu. Tanka je granica između ljubavi i ludosti, pomiješale su se istine i laži , a mi smo i dalje pogubljeni kao što bi zaljubljen čovjek i trebao biti. Hvala svima na potpori i strpljenju, odavno nismo bili toliko sretni i uzbuđeni oko vlastitih pjesama jer radimo punom parom i uvjereni smo da smo našim fanovima pripremili vrhunski materijal. Tako da, ili mene moje uši lažu ili je Silente bolji nego ikad. U svakom slučaju, samo pravo”, poručio je bend uoči izlaska singla.

Finalno glasovanje za Cesaricu – hit godine počinje u utorak, 5. siječnja.

Glasovanje će se odvijati putem online kanala za komunikaciju: Facebook stranice Cesarica https://www.facebook.com/cesarica i Viber javnog profila Cesarica https://chats.viber.com/cesarica te na službenoj stranici cesarica.org.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: