Objavljeno: 29 ruj, 2020
Šibenski Bloom otkrio još jednu pop poslasticu Samo smo se gledali

Samo smo se gledali novi je singl šibenske grupe Bloom, drugi s nadolazećeg albuma koji će objaviti za Croatia Records. Bend je to koji iza sebe ima već dosta utabani put po pitanju nastupa i pozornice, a riječ je o iskusnim glazbenicima koji su odlučili svoja razmišljanja pretočiti u autorske pjesme i zaploviti virtualnim i nevirtualnim prostorima.

“U ovim čudnim vremenima mi gledamo dalje, bez zaustavljanja. Teško je bilo što planirati, ali i to je dodatni motiv za kreaciju. Naš mali tim snimio je novi video za drugi singl ‘Samo smo se gledali’. Zaista smo se dobro zabavili na snimanju, a budno oko našeg snimatelja i redatelja Tomislava Dugandžića vješto je uhvatilo sjajne trenutke. U kardove su redom upadali svi koji su se u tom trenutku zatekli u prostoru kluba ‘Azimut’. Bez nagovaranja, kao pravi profesionalci odigrali su epizodne uloge (Lulas i Megi). Mnogi ‘statisti’ i ne znaju da su snimljeni pa im se ovom prilikom ispričavamo ako to baš i nisu htjeli.”, kažu iz benda Bloom koji posebno zahvaljuju glumcima, Luci Mikulandra i Vedranu Menigi, kao i Anti Prginu Surki koji je radio miks i master pjesme.

I ovoga puta tekst potpisuje pjevačica Nataša Cvitan Plazibat koja je s Tomom Cukrovom i Ivanom Burićem radila i na glazbi. Nataša potpisuje i scenarij spota u kojem je i jedna od glavnih akterica.

Samo smo se gledali je pozitivna pop pjesma koja zaslužuje svačiji pogled i to u svakodnevnom životu, jer što će vas bolje oraspoložiti od pjesme koja pršti pozitivnom energijom.

Naslovna fotografija: Zrinka Magazin

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: