Objavljeno: 5 lip, 2023
Šibenska noć na Baroneu: koncert Detoura i najbolji pogled na vatromet u gradu!

Šibenska noć jedna je od najiščekivanijih večeri u gradu, a ove će se godine održati 24. lipnja. Za sve one koji žele pobjeći od gužve, na Tvrđavi Barone moći će uživati u najboljem pogledu na vatromet i koncertu Šibenčanima omiljene grupe Detour.

Detourovci su nakon osvajanja trećeg mjesta na ovogodišnjoj Dori s pjesmom “Master Blaster”, izdali istoimeni šesti album. Vrhunski glazbenici i prepoznatljiv pop zvuk odavno su ih gurnuli u vrh hrvatske glazbene scene, a njihovi live nastupi uvijek su rasprodani. Osim svima dobro znanih hitova, Detour će šibenskoj publici po prvi put uživo predstaviti i skladbe s najnovijeg albuma za kojeg kritika ima samo riječi hvale.

Trenutke iščekivanja tradicionalnog vatrometa za Šibensku noć posjetitelji na Baroneu moći će ispuniti čašom nekog od vrhunskih vina iz ponude bara, a uz naručenu bocu moguća je i rezervacija stola. Za rezervaciju se potrebno javiti na mail bar@tvrdjava-kulture.hr.

Ulaznice za koncert s početkom u 21 sat dostupne su po cijeni od osam eura online i u City Pointu šibenskih tvrđava. Članovi Kluba prijatelja uz predočenje važeće članske iskaznice na blagajni ostvaruju popust od 10% pri kupnji ulaznica.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: