Objavljeno: 10 ožu, 2022
“Riječi pogrešne” odvest će vas na put pravih emocija!

Svi smo imali priliku bar jednom u životu iskusiti “zarobljenost” loše ljubavne veze u kojoj su se svaki trenutak, gesta ili riječ činili pogrešnima. Taj osjećaj unutarnje borbe, turbulentnost emocija i na kraju izbor slobode i olakšanja smo pretočili u snažnu poruku novom pop-rock baladom “Riječi pogrešne”- kaže mlada pjevačica.

Tekst je napisala Senka Laginja, glazbu potpisuje Marko Tomasović, dok je za aranžman zaslužan Aleksandar Valenčić. Spot je snimala i montirala Marija Tadić, a za cijeli proces stvaranja je bila zadužena izvršna producentica Ana Borić.

Lana je inače odlična studentica druge godine Kulture i turizma Sveučilišta u Zadru, ali uz sve svoje studentske obaveze i dalje prevladava ljubav i predanost stvaranju novih glazbenih uspjeha.

Prva dva Lanina singla “Bivša” i “Dalje plešeš sam”, koja broje preko 700.000 pregleda na You Tube-u, su bila bržeg mladenačkog duha i ritma, dok nam se novim singlom “Riječi pogrešne” predstavlja u malo sporijem, ali i zrelijem izdanju.

“Izuzetno mi je bitno što sam skupa sa svojim timom u potpunosti uključena u svaki dio stvaranja pjesme, od audia do spota, jer na taj način dajem svoj potpis, dolazi do izražaja svaka moja emocija koju osjećam i prenosim kroz pjesmu. Spot je snimljen u jednom take-u, što je inače izrazito teško jer sve mora biti savršeno i tečno od prve do zadnje sekunde kadra. Prvi put sam radila spot na takav način i bio mi je veliki izazov, ali uz opuštenu atmosferu koja vlada kad radim sa Marijom Tadić i Anom Borić sve prolazi glatko pa nemam ni vremena osjetiti ikakvu tremu” – kaže Lana.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: