Objavljeno: 27 lis, 2022
Radio Šibenik te vodi na besplatni glazbeni vikend! Provjeri kako i gdje

Dvostruka glazbena poslastica upravo je postala još bolja! Radio Šibenik vodi te na besplatni glazbeni vikend. Klub Azimut nastavlja koncertnu sezonu u zatvorenom i već ovog petka slušate riječku rock senzaciju Johnatan, a u petak, jednu od najboljih domaćih kantautorica, Barbaru Munjas. Radio ti štedi pare, ali ne i plesne cipelice.

Slušaj Radio Šibenik jer u programu dijelimo dva puta po dvije ulaznice za oba koncerta, sve skupa imamo osam ulaznica. Četiri za Johnatan, četiri za Barbaru. Ulaznice dijele Sanja i Marko u Jutarnjem showu od 7 do 11 sati u petak, 28. listopada, dakle sutra. Stoga, već sad pojačaj Radio Šibenik, uživaj u stvarno dobroj glazbi i saznaj kako do ulaznica za sebe i sebi dragu osobu.

Osim što sutra, u petak, imamo nagradu igru u kojoj dijelimo ulaznice za Glazbeni vikend u Azimutu, danas od 15 sati slušate Zorana iz Johnatana i Barbaru u razgovoru sa Stellom u Popodnevnom điru.  Što su spremili za glazbeni vikend u Šibeniku i još masu toga otkriva ti Stella!

 

 

 

Naslovna fotografija: ilustracija / Facebook Azimut

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

I ovog ljeta Šibenčani i njihovi gosti će do Martinske i Jadrije moći stići brodovima gradske brodske linije. Do omiljenih gradskih kupališta putnike će prevoziti brodovi Avalon i Plima od 15. lipnja do 15. rujna, a utvrđen je i vozni red za ljetnu sezonu 2024. Upravo...

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Manje je od mjesec i pol dana do početka glazbenog spektakla na Šubićevcu u Šibeniku. Glazbeno događanje kakvo nemamo često priliku slušati u gradu, samo što nije počelo. „Ekipa, veliki pozdrav od Jale, gledamo se 20.7. u Šibeniku! Ljubi vas brat. Vodim vam i Coru“,...

Javi nam se!