Objavljeno: 2 pro, 2022
Radio Šibenik širi tim! Provjeri koga tražimo, možda si to baš ti!

Prosinac je savršen mjesec za ostvariti snove, biti dobar i još bolji ili, na primjer, doći raditi na Radio Šibenik! Da! Županijski radio Šibenik traži voditelja ili voditeljicu. Što više znanja, želje i motiva imaš za raditi za DJ pultom to su ti veće šanse da upadneš među ekipu koja svakodnevno stvara stvarno odličan program na prvom radiju u Šibensko – kninskoj županiji.

Starac od preko 50 godina kakav je Radio Šibenik traži novo lice, novi glas da se pridruži Marku, Sanji, Željki, Stelli i Nataši i donese nešto novo sebi svojstveno. „Ne tražimo ni novu Sanju, ni novu Stellu, njih već imamo i one su nezamjenjive. Tražimo nekog tko će donijeti nešto svoje, dati svoj pečat programu, obojati eter svojim glasom i učiniti ga ne djeljivim dijelom Radio Šibenika koji se sluša od davne 1968. godine. Velika je to čast biti dijelom ove ekipe i radija koji iza sebe ima nevjerojatnu povijest i divnu budućnost, zato vjerujemo da mjesto neće dugo biti prazno”, kazala je glavna urednica, Snježana Klarić.

O povijesti Županijskog radio Šibenika – tvog radija, čitaj ovdje, a svi oni koji su spremni raditi pet dana u tjednu, aktualne dnevne teme imaju u malom prstu, suvislo pričanje im nije nikakav problem, žive stvarno dobru glazbu i imaju glas za detalje se mogu javiti e-mailom na redakcija@radiosibenik.hr ili zvati na 098 / 915 11 42 .

„Poželjno je znanje rukovanje tehnikom, audio programima i pratećom opremom koja je sastavni dio DJ posla na Radiju. Zabavno je, kreativno, DJ je šef u programu, suvereni vladar etera. Raditi na radiju veliki je izazov i zadovoljstvo što mogu potvrditi naši voditelji”, poručila je ekipa Radio Šibenika – tvog radija koja nestrpljivo čeka upoznati novog/novu kolegu/icu.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: