Objavljeno: 5 pro, 2023
Radio Šibenik raste i razvija se u svakom smislu i zato traži voditelja ili voditeljicu!

Županijski radio Šibenik traži novi glas! „Nakon što smo u prosincu 2022. tražili i dobili Anicu Matić, u prosincu 2023. ponovno tražimo voditelja ili voditeljicu koji će uskočiti na upravo Aničino mjesto jer redakcija Radio Šibenika doslovno raste i razvija se te će u veljači iduće godine dobiti najmlađeg člana što nas izuzetno veseli”, poručuju s Radio Šibenika.

„Kad smo u prosincu prošle godine tražili novi glas, bili smo zaista na slatkim mukama pa se istom nadamo i ove godine. Tražimo osobu, mušku ili žensku, sa ili bez voditeljskog iskustva, nije toliko presudno koliko želja, volja i upornost da se postane dio naše male zajednice kao radijski voditelj na frekvencijama Radio Šibenika”, poručila je glavna urednica, Snježana Klarić, dodajući da ne traže ono što već imaju u svakom od svojih voditelja već traže kompletno nov materijal koji će dati “ono nešto svoje” programu i slušateljima. “Imamo Sanju, Stellu, Marka, Anicu, Željku i Natašu. Sad želimo nešto sedmo. I zato svi koji vjeruju da mogu naučiti sve što treba da bi bili radijski voditelj od formata koji bi zadovoljio apetite naših slušatelja, ovo je oglas za vas”.

Sve detalje o radnom mjestu potražiti možete javljanjem na e-mail adresu redakcija@radiosibenik.hr ili pozivom na broj 098 915 11 42. „Bit će dovoljno poslati životopis s motivacijskim pismom ne dužim od par rečenice i mi ćemo se svima javiti povratno. Radujemo se novim licima, novim glasovima na zadovoljstvo kako naše redakcije, tako i na zadovoljstvo naših slušatelje koji će u novu godinu ući s dobrim starim radijem osvježenim za novo ime među voditeljima”, poručili su Radija koji je upravo proslavio dugih 55 godina postojanja.

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

I ovog ljeta Šibenčani i njihovi gosti će do Martinske i Jadrije moći stići brodovima gradske brodske linije. Do omiljenih gradskih kupališta putnike će prevoziti brodovi Avalon i Plima od 15. lipnja do 15. rujna, a utvrđen je i vozni red za ljetnu sezonu 2024. Upravo...

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Manje je od mjesec i pol dana do početka glazbenog spektakla na Šubićevcu u Šibeniku. Glazbeno događanje kakvo nemamo često priliku slušati u gradu, samo što nije počelo. „Ekipa, veliki pozdrav od Jale, gledamo se 20.7. u Šibeniku! Ljubi vas brat. Vodim vam i Coru“,...

Javi nam se!