Objavljeno: 18 tra, 2021
Radio Šibenik pokreće Stožer civilne zabave! Pridruži se, članarinu plaćaš stvarno dobrom glazbom

Radio Šibenik radi najveći party i svi ste pozvani! Svakog utorka, srijede, četvrtka i petka iza 19 sati sviramo glazbu koju ti želiš.

Radio Šibenik pokreće Stožer civilne zabave i radi party za ekipu svaku večer od utorka do petka iza 19 sati. Glazbu za party biraš ti pa nazovi besplatni 0800 66 55, reci što želiš slušati / uz što želiš plesati i Radio Šibenik će ti pustiti glazbenu želju čim sunce zađe za obzor. Ostaviš li poruku duplo su ti veće šanse da ćeš baš ti biti zvijezda glazbene večeri. Pretvori svoj dnevni boravak u najveći i najsigurniji plesni podij koji je svijet vidio!

Radio Šibenik radi najveći party i svi ste pozvani! Svakog utorka, srijede, četvrtka i petka iza 19 sati sviramo glazbu koju ti želiš. Sve što trebaš učiniti je:

  • Nazvati besplatni 0800 66 55
  • Učiniš li to do podne, tvoja pjesma ide u eter odmah iste večeri iza 19 sati
  • Ostavi glazbenu želju, možeš nazvati više puta, pa ostaviti više prijedloga
  • Ostavi (lijepu) poruku nama, prijatelju, dečku, ženi, susjedu, i povećaj šanse da slušamo baš tvoj glazbeni izbor

Jednom kad nazoveš 0800 66 55 i ostaviš glazbenu želju postaješ član našeg Stožera civilne zabave koji te kroz sve nedaće unatrag godinu dana vodi hrabrim korakom naprijed u ritmu muzike za ples jer nema te brige koju stvarno dobra glazbe ne može otjerati barem na jednu noći!


Pleši kao da sutra ne postoji ili da te susjedi ne čuju i ne zaboravi nazvati tebi drage ljude da slušaju Radio Šibenik jer večeras ide tvoja glazba možda baš za njih pa plešite skupa jer na valu stvarno dobre glazbe svi smo zajedno, sigurni, sretni…

P.S. Snimi kratki video i pošalji nam na WhatsUpp 097 749 3770, u inbox Facebooka ili mail redakcija@radiosibenik.hr koji ćemo objaviti na našim društvenim mrežama da svi naši članovi Stožera civilne zabave vide kako se partija uz stvarno dobru glazbu Radio Šibenika i sve to na sigurnom. Jer, to što ti ne možeš na party, ne znači da party ne može doći tebi!

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: