Objavljeno: 26 svi, 2020
Publika odlučila: Damir Kedžo ima još jednu pjesmu u finalu Cesarice

Nakon završenog glasovanja za pet pjesama predloženih za hit travnja, publika je izabrala novi mjesečni hit i nominirala još jednu pjesmu u finale izbora za Cesaricu.

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: “Da biram” u izvedbi Nine Badrić, “Divlji vjetre” Damira Kedže, “Loš trenutak” koju izvodi Vanna, “Ovo će proći” koju izvode Hladno pivo i Online friends te pjesma “Ovo je istina” Tonyja Cetinskog i Jure Brkljače.

Zahvaljujući glasovima publike za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma “Divlji vjetre” koju izvodi Damir Kedžo, a autorski potpisuje Ante Pecotić.

“Od prvog dana sam beskrajno vjerovao u ovu pjesmu, osjećam je svakim djelom sebe dok ju pjevam i to ste prepoznali. Pjesmu je kao pobjednicu Dore izabrala publika svojim glasovima, najslušanija je pjesma na hrvatskim radijskim postajama, ima više od milijun i pol pregleda na YouTubeu i, presretan sam. Najljepše je kad pjesma nađe put do srca publike, jer to je jedini smisao bavljenja glazbom. Hvala dragi ljudi na tome što ste birali, što volite i slušate Divlji vjetre”, rekao je Damir.

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

I ovog ljeta Šibenčani i njihovi gosti će do Martinske i Jadrije moći stići brodovima gradske brodske linije. Do omiljenih gradskih kupališta putnike će prevoziti brodovi Avalon i Plima od 15. lipnja do 15. rujna, a utvrđen je i vozni red za ljetnu sezonu 2024. Upravo...

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Manje je od mjesec i pol dana do početka glazbenog spektakla na Šubićevcu u Šibeniku. Glazbeno događanje kakvo nemamo često priliku slušati u gradu, samo što nije počelo. „Ekipa, veliki pozdrav od Jale, gledamo se 20.7. u Šibeniku! Ljubi vas brat. Vodim vam i Coru“,...

Javi nam se!