Objavljeno: 26 svi, 2020
Publika odlučila: Damir Kedžo ima još jednu pjesmu u finalu Cesarice

Nakon završenog glasovanja za pet pjesama predloženih za hit travnja, publika je izabrala novi mjesečni hit i nominirala još jednu pjesmu u finale izbora za Cesaricu.

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: “Da biram” u izvedbi Nine Badrić, “Divlji vjetre” Damira Kedže, “Loš trenutak” koju izvodi Vanna, “Ovo će proći” koju izvode Hladno pivo i Online friends te pjesma “Ovo je istina” Tonyja Cetinskog i Jure Brkljače.

Zahvaljujući glasovima publike za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma “Divlji vjetre” koju izvodi Damir Kedžo, a autorski potpisuje Ante Pecotić.

“Od prvog dana sam beskrajno vjerovao u ovu pjesmu, osjećam je svakim djelom sebe dok ju pjevam i to ste prepoznali. Pjesmu je kao pobjednicu Dore izabrala publika svojim glasovima, najslušanija je pjesma na hrvatskim radijskim postajama, ima više od milijun i pol pregleda na YouTubeu i, presretan sam. Najljepše je kad pjesma nađe put do srca publike, jer to je jedini smisao bavljenja glazbom. Hvala dragi ljudi na tome što ste birali, što volite i slušate Divlji vjetre”, rekao je Damir.

Javi nam se!