Objavljeno: 15 ruj, 2020
PROMO: Namještaj Mima sada u još većem izložbenom prostoru! Prve kupce očekuju brojni pokloni iznenađenja

Namještaj Mima otvorio je svoj novouređeni prodajni prostor u Dalmare centru na više od 2100 metara četvornih! Povodom otvorenja kupce časte sa 20% popusta na namještaj i 10% na aparate i to od dana otvorenja, 25.rujna pa do ponedjeljka 28. rujna. Osim toga, prve kupce očekuju brojni pokloni iznenađenja!

U novom Salonu Mima pronaći ćete pomno biran namještaj uređen prema najnovijim trendovima.  Tu je veliki izbor kuhinja po mjeri iz vlastite proizvodnje kao i talijanske kuhinje te kuhinjski blokovi, ambijentalno uređeni dnevni boravci, blagovaonice, spavaće sobe, dječje sobe, predsoblja, te veliki izbor dekoracija za svaku prostoriju.

Novitet je prodajno-skladišni prostor, smješten odmah uz Salon, koji se proteže na više od 1100 četvornih metara, gdje kupci mogu odmah preuzeti svoju robu. 

Namještaj Mima, hrvatsko poduzeće za proizvodnju i prodaju namještaja, s tradicijom dugom gotovo 30 godina, u petak 25.09.2020. u 09:00 sati otvara ponovno svoja vrata u Dalmare centru, sada u još većem izložbenom prostoru. 

Namještaj Mima je tvrtka koja je u Šibeniku prisutna još od 2002. godine no konačno se u Dalmare centru pozicionirala 2012. godine. Dugogodišnjom prisutnošću na hrvatskom tržištu, Mima se izgradila kao pouzdani partner u opremanju doma, savjetovanju i proizvodnji namještaja. Stalnim ulaganjem u istraživanje tržišta, edukaciju kadrova i vlastitu proizvodnju, poduzeće je zauzelo zavidno mjesto na hrvatskom tržištu namještaja.

Izgled novog salona u Šibeniku nikog neće ostaviti ravnodušnim; stoga dođite i posjetite novi salon Mima! Više informacija potražite na www.namjestaj-mima.hr

 

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

Inicijativa New Faces objavila je svoj poziv mladim glazbenim profesionalcima (do 30 godina) za 2024. godinu. Ovogodišnja misija je otkriti i podržati deset mladih talentiranih glazbenih profesionalaca iz regije te ih tako osnažiti da svoje glazbene snove pretvore u...

Javi nam se!