Objavljeno: 17 tra, 2020
Privremena regulacija prometa. U ponedjeljak ujutro stiže čelična nadstrešnica za Poljanu

‘Projekt uređenja glavnog gradskog trga, izgradnje podzemne garaže, prezentacije arheologije i rekonstrukcije prometnica oko Poljane bliži se svome kraju. Sljedeći veći vidljivi korak je doprema i postavljanje bijele čelične nadstrešnice veličine 100 metara kvadratnih između ulaza u podzemne etaže, a koja će svojim oblikom pratiti krov gradske knjižnice. Zbog velikih dimenzija ista će se dopremiti cestovnim putem kao specijalni teret iz brodogradilišta u Splitu.’, kazao je mr.sc. Danijel Mileta, zamjenik šibenskog gradonačelnika i koordinator radova na Poljani.

Izvanredni transport će u ponedjeljak ujutro do središta grada proći kroz Ulicu grada Vukovara do Autobusnog kolodvora, zatim Obalom hrvatske mornarice u smjeru suprotnom od uobičajenog tijeka prometa, a zatim Ulicom Vladimira Nazora prema Poljani.

Zbog prometne sigurnosti, za vrijeme dopreme transporta za sav promet će biti zatvorena Ulica Vladimira Nazora te dio Obale hrvatske mornarice. Prolaz će biti omogućen jedino interventnim službama, a transport će se odviti uz policijsku pratnju.

Stoga, na Obali hrvatske mornarice u ponedjeljak od 6:45 sati ujutro neće biti moguće parkiranje vozila. Mole se vozači da, sukladno obavijesti komunalnog redarstva, uklone parkirana vozila sa trase kretanja transporta na dijelu Obale hrvatske mornarice do navedenog vremena, u protivnom će ista biti uklonjena pauk vozilom, o trošku vlasnika.

Vozače se moli za strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa tijekom prolaska izvanrednoga transporta.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: