Objavljeno: 15 pro, 2021
Prijavite se na tradicionalni nagradni natječaj „Božićni medenjak“

U sklopu Adventure Šibenik 2021 i ove godine provest će se već tradicionalni nagradni natječaj „Božićni medenjak“. Riječ je o priznanju koje će Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika dodijeliti vlasnicima poslovnih i/ili privatnih prostora u staroj gradskoj jezgri a koji najmaštovitije ukrase svoje izloge u prigodi nadolazećih božićno-novogodišnjih blagdana.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u natječaju „Božićni medenjak 2021.“ trebaju se prijaviti do srijede, 23. prosinca 2021. u TZ grada Šibenika i to isključivo pismenim putem na mail info@visitsibenik.hr

Već sedmu godinu za redom, ovom nagradnom igrom nam je cilj motivirati trgovce i obrtnike u staroj gradskoj jezgri da svojim idejama i kreativnošću doprinesu podizanju božićne atmosfere. Povjerenstvo će se voditi propisanim kriterijima, a to su kreativnost i inovativnost pri ukrašavanju, korištenje bio-razgradivih/ ekoloških materijala, korištenje tradicionalnih motiva, količina ukrašene površine i ukupan vizualni dojam.
Povjerenstvo sastavljeno od predstavnika organizatora Adventure će obići prijavljene objekate, a vođeni propisanim kriterijima, odlučiti će o dobitnicima nagrada.

Prva nagrada, -Zlatni medenjak osvojit će novčanu nagradu u vrijednosti od 1.500,00 kuna
Druga nagrada – Srebrni medenjak -1.000,00 kuna
Treća nagrada – Brončani medenjak -700,00 kuna.

Osim u srcima, podijelite radost Božića i na vašim izlozima i prozorima. Neka vaša dekoracija bude najljepša božićna priča te uljepša kale i trgove našu stare gradske jezgre.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: