Objavljeno: 7 stu, 2022
Poznati rezultati Javnog poziva za najam kućica u Adventurinom Parkiću

Poznati su rezultati Javnog poziva za najam kućica u perivoju Roberta Visianija u sklopu Adventure 2022., koja će započeti 2. prosinca, a potrajat će do 1. siječnja 2023. godine. Ponuditelji su traženu dokumentaciju mogli predati do 31. listopada, a o konačnom odabiru najboljih prijava danas je odlučilo peteročlano Povjerenstvo.

U kategoriji Ugostiteljstvo među najboljih 10 ponuda odabrani su: Jeremija united j.d.o.o. s kućicom “Festina Lente” (A1), U.O. Roberto s kućicom “Klub Šibenčana” (A2), U.O. Peka s kućicom pod nazivom ‘’A je to’’ (A3), U.O. Lola (A4), zatim U.O. Deda s kućicom “Fjaka BAR” (A5) te U.O. Alfirev s kućicom “Tri piruna” (A6).

Na srednjoj etaži Parkića svoju ponudu predstavit će i Oko babino d.o.o. s kućicom “PA’KAI” (B1), U.O. Maron sport caffe (B2), U.O. Stray Cat s kućicom pod nazivom “Grinch House” (B3) te Kontra napad j.d.o.o. s kućicom “Mamas and Papas” (B4). Najbolji ponuditelji odabrani za kućice Slatko i slano su T.U.O. Tonka (C1), U.O. Žana (C3) te Obrt za usluge u turizmu INTRAX (C4).

Osim tradicionalne blagdanske ponude – bakalara, kobasica, bunceka i variva, u Parkiću će se i ove godine uživati u širokom izboru ”street food” delicija, pa će nas uz pecalice, češnjovke, biftek tartar, džem od kapule, čekati i pečenica i jaja u tortilji, buncekebab, popularno švicarsko jelo raclette, ali i sarmburger. Naći će se još i jelenjih i veprovih kobasica, šibenskih luganiga te različite vrste burgera.

Po prvi put na Adventuri, ove godine svi posjetitelji imat će priliku degustirati specijalitete raznih svjetskih kuhinja, primjerice azijski ramen, španjolski churros i meksički chilli con carne u tortilji, a uz sve to moći će se zasladiti, osim tradicionalnom ponudom fritula, slatkim i slanim palačinkama te još brojnim slatkim delicijama! Uz kuhano vino, posjetitelje očekuje bogat izbor raznih pića u zanimljivim kombinacijama – rakija u čokoladnoj čašici, zeleno pivo, tradicionalno austrijsko zimsko piće te raznovrsna ponuda craft piva.

Svi ponuditelji imaju obvezu potpisivanja Ugovora u prostorijama Turističke zajednica Grada Šibenika na adresi Fausta Vrančića 18, od petka, 11. studenoga do ponedjeljka 21. studenoga u radnom vremenu od 8 do 14 sati. Oni koji u navedenom roku ne pristupe potpisivanju Ugovora, smatrat će se da su odustali od najma kućice te će se njihovo mjesto osloboditi sljedećem najboljem ponuditelju.

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

NEW FACES 2024. – Poziv mladim glazbenim profesionalcima

Inicijativa New Faces objavila je svoj poziv mladim glazbenim profesionalcima (do 30 godina) za 2024. godinu. Ovogodišnja misija je otkriti i podržati deset mladih talentiranih glazbenih profesionalaca iz regije te ih tako osnažiti da svoje glazbene snove pretvore u...

Javi nam se!