Poznat novi datum koncerta Yammat loves Jack Savoretti na Tvrđavi sv. Mihovila!

Written by on 01/07/2021

Jack Savoretti na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila stiže 30. srpnja 2022. – poručuju iz Tvrđave kulture Šibenik!
Savoretti je svoj premijerni nastup u Hrvatskoj trebao održati ove godine, no zbog neizvjesne situacije s koronavirusom došlo je do nemogućnosti spajanja datuma turneje koja se u potpunosti prebacila na sljedeću godinu. Britanski kantautor na tvrđavu će doći godinu dana nakon planiranog prvog datuma koncerta, a kupljene ulaznice ostaju važeće za novi datum održavanja koncerta.

Oni kojima novi datum ne odgovara i svoje ulaznice ipak žele vratiti to mogu učiniti isključivo na prodajnim mjestima gdje su kupljene, i to do 30. srpnja 2021. (datuma kada je koncert prvotno trebao biti održan). Više informacija o povratu ulaznica možete naći na službenoj web stranici Tvrđave kulture.

Šibenska publika i njihovi gosti tako će sljedećeg ljeta imati priliku uživo poslušati jednog od trenutno najzanimljivijih kantautora europske indie-pop scene, Jacka Savorettija, ali i američku soul senzaciju – Black Pumas, za čiji se već odavno rasprodani koncert još uvijek čeka potvrda novog datuma u 2022.

OVE GODINE U KOLOVOZU STIŽE ASAF AVIDAN

Ono što neće trebati čekati toliko dugo je premijerni nastup Asafa Avidana u Hrvatskoj, zakazan za 6. kolovoza ove godine.Tvrđava sv. Mihovila predstavit će umjetničkog genijalca koji slovi za jednog od najboljih izvođača uživo, a publika će imati priliku premijerno čuti i materijale s njegovog posljednjeg albuma Anagnorisis, objavljenog u rujnu prošle godine.

Ulaznice za koncert su u prodaji u sustavima Croatia Tickets i Eventim (online i na fizičkim prodajnim mjestima) te na prodajnim mjestima Tvrđave kulture: blagajnama Tvrđave sv. Mihovila i u City Pointu šibenskih tvrđava po cijeni od 260 kn.
Upravo u City Pointu članovi Kluba prijatelja ostvaruju i 10% popusta pri kupnji ulaznica.


Radio Šibenik – LIVE

Current track

Title

Artist