Objavljeno: 17 sij, 2022
Poznat novi datum koncerta Kaki King – do tada u Arsenu pogledajte…

Nakon odgode u studenom, poznat je novi datum koncerta američke gitaristice Kaki King – u Kući umjetnosti Arsen je slušamo u subotu, 16. travnja 2022. U sklopu europske turneje u Šibeniku će promovirati album Modern Yesterdays, a kupce ulaznica podsjećamo da one već kupljene vrijede za novi datum.
Dodatne ulaznice za novi datum su u prodaji od danas, putem web stranice kucaarsen.hr ili na blagajni Arsena u redovnom radnom vremenu.

Do travanjskog koncerta dijele nas mjeseci ispunjeni različitim programima, a već ovog tjedna u Arsenu nas čekaju novi filmski naslovi i programi za djecu i mlade.

ART KINO ARSEN

Srijeda, 19. siječnja u art kino Arsen donosi tragikomičnu muzičku fantaziju Annette, francuskog redatelja Leosa Caraxa kojem je ovo prvi film na engleskom jeziku. U glavnim ulogama provokativnog stand up komičara i međunarodno poznate operne pjevačice su Adam Driver i Marion Cotillard, čiji se životi drastično mijenjaju kada na svijet dođe njihova kćerkica Annette koja posjeduje misteriozne sposobnosti. Film se može pogledati od 18 sati, dok u 20:30 sati slijedi nova Češljaonica.
Selektor programa Ante Storić za ovaj je mjesec odabrao film Bez ljubavi u kojem ponajbolji suvremeni ruski redatelj Andrej Zvjagincev portretira bračni par suočen s raznim krizama, ali i današnju Rusiju nad kojom se nadvija sivilo posvemašnje korupcije i političke autokracije.

Subotnji termini (22. siječnja) su popunjeni komedijama. Repriza optimistično-nostalgične teen komedije Paula Thomasa Andersona Licorice Pizza, inspirirana djetinjstvom redatelja i ispunjena poznatim ritmovima rock klasika 1970-ih Davida Bowieja, Paula McCartneyja, Cher i Sonnyja i drugih na rasporedu je u 18 sati, dok u kasnijem terminu (21 sat) slijedi nova komedija oskarovca Danisa Tanovića Deset u pola.

BUBAMARAC

Vikend pred nama donosi novu lutkarsku predstavu splitske Produkcije Z, Tri mačke. Priča je to o mačkama koje nisu bile zadovoljne svojom bojom pa su odlučile obojati nakon čega je uslijedio niz duhovitih obrata koje mogu popratiti djeca uzrasta od 3 godine naviše, ove subote (22. siječnja) od 11 sati, uz pouku da se prava ljepota krije u različitostima.

Na nedjeljnoj (23. siječnja) filmskoj matineji uživat će nešto stariji jer na veliko platno stiže novo ostvarenje iz Pixarova studija, animirani film Dušau režiji oskarovca Petea Doctera. Radnja prati Joea, profesora glazbenog koji sanja o karijeri jazz glazbenika. No, uoči važnog nastupa doživi nesreću zbog koje mu se duša odvoji od tijela. Joeova se duša želi i treba vratiti u svoj život, a na tom će joj putu pomoći tajanstveni lik. Film od 11 sati mogu popratiti djeca starija od 7 godina, a i svi zaljubljenici u soul glazbu i Pixarovu animaciju.

DETALJI NA  kucaarsen.hr

Detaljne informacije i ulaznice za sve programe ovotjedne programe, a i one koji nam slijede možete pronaći na web stranici  kucaarsen.hr ili putem Facebook i Instagram profila Kuće umjetnosti Arsen.

Za sve koji su propustili vijest, u najavi je i nastup jednog od ponajboljih stand up komičara na ovim prostorima, Vlatka Štampara koji u Arsena stiže 30. siječnja predstaviti svoj novi show Zabezeknut.

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

Raspored vožnji brodova prema Jadriji i Martinskoj

I ovog ljeta Šibenčani i njihovi gosti će do Martinske i Jadrije moći stići brodovima gradske brodske linije. Do omiljenih gradskih kupališta putnike će prevoziti brodovi Avalon i Plima od 15. lipnja do 15. rujna, a utvrđen je i vozni red za ljetnu sezonu 2024. Upravo...

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije u Šibenik!

Manje je od mjesec i pol dana do početka glazbenog spektakla na Šubićevcu u Šibeniku. Glazbeno događanje kakvo nemamo često priliku slušati u gradu, samo što nije počelo. „Ekipa, veliki pozdrav od Jale, gledamo se 20.7. u Šibeniku! Ljubi vas brat. Vodim vam i Coru“,...

Javi nam se!