Objavljeno: 31 srp, 2023
Post Malone predstavio „AUSTIN”, žanrovski raznovrstan album s njegovim pravim imenom!

Globalna superzvijezda Post Malone objavio je peti studijski album „AUSTIN”! Uz ranije predstavljene singlove „Chemical”, „Mourning” i „Overdrive”, najnovije studijsko izdanje nazvano po pravom imenu karizmatičnog izvođača, donosi i 14 potpuno novih pjesama. Među njima su „Something Real“ – odabrana za sezonsku himnu ESPN-a, energična party pjesma „Enough Is Enough“ i emotivna balada „Green Thumb“. „AUSTIN“ se, s ukupno 17 žanrovski raznovrsnih pjesama, može naručiti ili slušati ovdje.

„Teško mi je da pričati s ljudima o ozbiljnim stvarima, zbog toga je glazba toliko bitna i katarzična za mene. Dobio sam dijete i to mi je konačno pomoglo u tome da stvari vidim iz drugačije perspektive, to je možda usporilo partije i divljanja, ali je i nešto najljepše što mi se dogodilo. Nikad nisam imao vremena za usporiti, zastati i zaista iskusiti ovo putovanje na kojem se nalazim, pretpostavljam da je to ono što sada pokušavam napraviti“, rekao je.

Glazbenu produkciju potpisuju glazbenikovi dugogodišnji suradnici Louis Bell i Andrew Watt, a uz plasiranje albuma, Post Malone s publikom je podijelio i službenu ekskluzivnu live izvedbu pjesme „Green Thumb” (redatelji: Skyler Brown & Seth Halter).

Post Malone trenutačno je na velikoj američkoj turneji „If Y’all Weren’t Here, I’d Be Crying“ u sklopu koje publici uživo otkriva razne novitete koje je pripremao u prethodnom periodu. Osim toga, ususret albumu je, ranije ovog mjeseca, iznenadio obožavatelje s pop-up slušaonicom na pozornici TSX Entertainment na Times Squareu. Nastup je otvorio pjesmom „Overdrive, zatim izveo neke od fanovima omiljenih pjesama – „Circles” i  „Sunflower”, kao i najnovije „Enough is Enough” i  „Chemical” te nastup završio uz „Congratulations”.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: