Objavljeno: 9 ožu, 2023
Popust na pretrage tumorskih markera i hormona u Poliklinici Analiza

U Poliklinici Analiza ožujak je mjesec ženskog zdravlja, mjesec u kojem se pažnja posvećuje spriječavanju pojave karcinoma i njegovom ranom otkrivanju.

Tako od 8. do 31. ožujka Poliklinika Analiza nudi 20% popusta na pretrage tumorskih markera te na sve hormonalne pretrage. Kako bi usluga bila što pristupačnija, rezultate ćete dobiti istoga dana. Također, popust vrijedi i za VEGF tumorski marker koji iz jednog uzorka krvi otkriva čak 160 vrsta raka.

Naime, u laboratorijskoj dijagnostici karcinoma koju će zatražiti liječnik posebnu važnost zauzimaju tumorski markeri, a njihovo je određivanje nužno za postavljanje dijagnoze, liječenja i praćenje terapijskog uspjeha. Budući da su životno važni, nalaze ovih pretraga u Poliklinici Analiza možete dobiti u jednom danu.

S obzirom da je svačije zdravlje jednako važno, popust na pretrage odnosi se i na muškarce i na žene i vrijedi u svim Poliklinikama Analiza u Hrvatskoj. Ne dvojite i već danas brzo i jednostavno obavite životno važne pretrage.

Radno vrijeme u šibenskoj Poliklinici Analiza je od ponedjeljka do petka od 7 do 14.30 sati te subotom od 7 do 13 sati, a nalazi su gotovi istog dana. Za informacije kao i za rezervacije svog termina nazovite na 022/310 663, kontaktirajte ih putem maila info@mcanaliza.org ili ih posjetite na lokaciji Ante Šupuka 10, u prizemlju City life centra, nasuprost trga Dražena Petrovića.

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: