Objavljeno: 29 velj, 2024
Podržite šibenske hrvače – dođite na veliko regionalno natjecanje u Šibeniku!

Radio Šibenik medijski je pokrovitelj regionalnog natjecanja u hrvanju u organizaciji Hrvačkog kluba Šibenik te vas sve pozivamo na veliko regionalno natjecanje koje će se održati u subotu, 2. ožujka, s početkom u 12 sati, u sportskoj dvorani OŠ Meterize u Šibeniku!

Očekuje vas nezaboravan sportski spektakl na kojem će se preko 120 hrvača iz 8 klubova Istre, Like i Dalmacije boriti za titulu regionalnih prvaka Hrvatske. Pozivamo sve naše sugrađane da podrže Hrvački klub Šibenik u obrani titule prvaka Regije Jug. Nakon niza uspjeha na državnim prvenstvima, domaćim i međunarodnim turnirima naši mladi hrvači i hrvačice napokon imaju priliku šibenskoj publici pokazati svoje vještine i borbenost.

Posebnost ovog prvenstva je i u tome što će se nakon završetka natjecanja, od pobjednika u svakoj od kategorija, formirati regionalna reprezentacija. Kao dio regionalne reprezentacije najbolji hrvači Regije Jug dobit će priliku da pokažu svoje vještine na širem natjecateljskom području i da s ponosom predstavljaju našu regiju.

Dođite, podržite svoje favorite i uživajte u dinamičnoj atmosferi hrvanja! Vidimo se na strunjači!

 

Naslovna fotografija: Hrvački klub Šibenik

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: