Objavljeno: 24 tra, 2022
pocket palma: Predvodnici synth-pop zvuka uživo u Šibeniku

pocket palma, trenutni predvodnici synth-pop zvuka u Hrvatskoj i regiji, stižu pred splitsku šibensku publiku. Nakon dosadašnjih nastupa diljem regije, od Mostara i Sarajeva, preko Beograda, Novog Sada i Skopja do Zagreba, sve uspješniji trio nastavlja svoju koncertnu turneju te će 30. travnja nastupiti u šibenskom Azimutu.

Skupinu čine talentirani autori i glazbenici Luka Vidović, Anja Papa i Bruno Žabek, trio koji se posljednjih godina pozicionirao kao jedan od najkvalitetnijih pop bendova regije. Svoju glazbenu priču dugogodišnji prijatelji Anja i Luka započeli su 2012., kada su osnovali dark-pop bend Side Project, a zamijećeni zaokret stiže nekoliko godina kasnije, kada inspirirani synth-pop zvukom postaju pocket palma i po prvi put objavljuju pjesme na hrvatskom jeziku.

Album prvijenac “pocket palma” objavljuju 2019., u sklopu kojeg predstavljaju danas nezaobilazne favorite publike “Kako izgleda kraj”, “Godišnji” i “Ono što nam inače nedostaje”, koji ih ubrzo pozicioniraju kao vodeći autorsko-producentski bend nove generacije. Svoju kvalitetu i kreativni zamah potvrđuju i hvaljenim aktualnim drugim po redu studijskim albumom “Atomi”, s kojeg se posebno ističu singlovi “Pogled”, “More”, “Daleki poljupci” te “Mene nema”, čiji prateći videospot je inspiriran vogue i ballroom kulturom.

Upravo nošeni odličnim reakcijama publike na aktualni album “Atomi” te njegovom nedavnom velikom koncertnom promocijom u punoj zagrebačkoj Tvornici kulture, synth-pop miljenici pocket palma svoju magičnu i plesnu koncertnu priču predstavit će i samostalnim koncertom pred šibenskom publikom, a o tome kažu: “Jako nam je drago što smo napokon u mogućnosti održati naš prvi samostalni koncert u Šibeniku. Već dugo čekamo da vas vidimo, ali mislimo da je vrijedilo čekati i da je ovo pravi trenutak da se svi skupa zabavimo i izrokamo uz Atome.”

Foto: Benjamin Strike

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna za koncerte 30. travnja u Azimutu, mogu se kupiti online putem CoreEvent platforme, dok je fizičke ulaznice moguće kupiti u Azimutu. Na dan koncerta, cijena ulaznice će biti 50 kuna.

Javi nam se!