Objavljeno: 26 velj, 2022
Pjesmom ‘Otkako te nema’ Pavel zatvara poglavlje zvano ‘Ennui’

‘Otkako te nema’ osmi je singl Pavela s albuma ‘Ennui’, kojim bend ujedno zatvara ovo poglavlje i najavljuje nove materijale na ljeto. Lagana, atmosferična pjesma prožeta divnim vokalom Antonije Šerić Tonke i ovoga puta ostavlja bez daha. Uz glazbu i tekst Aljoše Šerića, u aranžmanu gudačkog kvarteta pridružio mu se i Dalibor Grubačević.

‘’Pjesma je nastala od lajtmotiva koji na početku svira klavir, a kasnije ga preuzimaju gudači, stihovi su zbog takve atmosfere morali biti o nedostajanju, bilo bi suludo na takvu melodiju pisati bilo kakav drugi tekst. Dalibor Grubačević je raspisao krasan aranžman za gudački kvartet i sve u svemu “Otkako te nema” je najbolji singl za zatvaranje priče oko “Ennui” albuma, na ljeto krećemo u novo poglavlje.’’ – poručio je Aljoša Šerić o novoj pjesmi.

Pjesma je dobila i svoje video izdanje u režiji mladog kreativca Dinka Doringa, kojem je ovo druga suradnja s Pavelom, nakon video spota za prethodni singl ‘Kako da te ne volim’.

“Bliskost i udaljenost u istom kadru bili su mi ideja vodilja za spot, dok prozirnost okvira na tijelu daje dodatnu asocijaciju na prazninu odnosa, odnosno nedostatak voljene osobe, što je jednim dijelom naslonjeno i na sam tekst pjesme.”

Foto | Doringo

Javi nam se!
%d blogeri kao ovaj: